Skip to content
Newsfeed

Release Reminder: Pharell Williams x adidas NMD S1 MAUBS

26 januari 2023 16:31
Release Reminder: Pharell Williams x adidas NMD S1 MAUBS

Pharell Williams en adidas presenteren een nieuw NMD-ontwerp. Het duo heeft in het verleden al meerdere sneakers ontworpen – waaronder de NMD S1 RYAT, Sichona en enkele NMD HU colorways. Nu kunnen we de gloednieuwe Pharrell Williams x adidas NMD S1 MAHBS verwachten.

De adidas NMD is al 8 jaar een integraal onderdeel van het adidas assortiment. De initiële hype veranderde snel in een ‘Everyday Sneaker’ die zich tot op de dag van vandaag heeft gevestigd in de sneakerwereld. Eind 2021 verscheen adidas met de NMD_S1, de ‘futuristische’ opvolger van de bestseller. Visueel verschilt hij aanzienlijk van de eerste NMD-generatie. Met de update kreeg het vrij slanke en strakke NMD-silhouet een meer ‘chunky’ uiterlijk krijgt.

De Pharrell x adidas NMD S1 MAUBS verschilt erg met de rest van de collabs en komt met een meer strakke, minimalistische interpretatie van het originele NMD-model. Canvas materialen vervangen de gebruikelijke Primeknit. Op de hiel zien we een gedurfde, koningsblauwe kleur en ook het ‘Humanrace’ merk is op de zijkant in het blauw gezet.

De eerste bevestigde colorway, de Pharell Williams x adidas ‘Oatmeal/Blue Corn’, verschijnt op 27 januari 2023 via de adidas Confirmed App en andere retailers. Check de button hieronder voor alle info over deze colorway.

We houden je op de hoogte van alle upcoming releases via onze release kalender!