Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Nike x CLOT

7 mei 2019 13:44
Release Reminder: Nike x CLOT

Vorige week maakte Nike de samenwerking met CLOT officieel bekend. Morgen is het dan eindelijk zo ver, want de collectie van Nike x CLOT zal om 09:00 uur uitkomen via nike.com.

In samenwerking met CLOT streeft Nike naar het aanmoedigen van creativiteit. Beide merken willen ook perspectieven bieden om de verschillen tussen oosterse en westerse culturen te overbruggen. De samenwerking brengt twee klassiekers bij elkaar, de Air Max 97 en de Zoom Haven. De sneaker beschikt over het bovenwerk van de Nike Zoom Haven en de Air Unit van de Air Max 97. Nike’s Zoom Haven zag in 2000 voor het eerst het daglicht. De sneaker zal in 3 verschillende colorways uitkomen. Een witte colorway, een ‘Volt’ colorway en een ‘Deep Royal Blue’ colorway. Ook beschikt de samenwerking over twee bijpassende trainingspakken.

Zorg dat je morgen, 8 mei, om 09:00 uur klaar zit om de Nike x CLOT collectie te bemachtigen via nike.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €195,-. Van de trainingspakken zijn nog geen prijzen bekend. Scroll naar beneden om foto’s van de sneakers te bekijken. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws moet je Sneakerjagers goed in de gaten houden.


CLOT x Nike Air Max 97 Haven 'Deep Royal Blue'

AO2134-101 · Prijs vanaf €53,-

Naar alle aanbieders
Nike en CLOT

CLOT x Nike Air Max 97 Haven 'Volt'

AO2134-700 · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders
Nike en CLOT

CLOT x Nike Air Max 97 Haven 'White'

AO2134-100 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders
Nike en CLOT
Images by Nike