Skip to content
Upcoming

Nike WMNS Dunk Low SP ‘College Navy’: Release Reminder ⏰

23 februari 2021 16:49
Nike WMNS Dunk Low SP ‘College Navy’: Release Reminder ⏰

Deze week dropt een nieuw design van de Nike Dunk Low. Dit keer releast Nike een WMNS exclusive model in een blauw grijze colorway. De sneakers zullen releasen op 25 februari 2021 en hebben een retailprijs van €100! Bekijk hier de Nike WMNS Dunk Low SP ‘College Navy’!

Nike WMNS Dunk Low SP 'College Navy'

Dunk Low SP ‘College Navy’ | DD1768-400

Nike heeft onlangs verschillende Dunks uitgebracht met een tweekleurig design. Ook voor deze Dunk Low hebben ze gekozen om twee kleuren te gebruiken. Er is gekozen voor een donkerblauwe kleur die de naam ‘College Navy’ heeft. Deze naam is te danken aan de OG Nike Dunk campagne ‘Be True to Your School’.

Verder is er ook een grijze ‘Wolf Grey’ kleur gebruikt om de blauwe kleur af te wisselen. Door de afwisseling van de kleuren, versterken ze elkaar juist en ontstaat er een coole colorblock. Om het geheel een extra element te maken, hebben de veters een zilveren finish gekregen. Als kers op de taart is het ‘NIKE’ logo op de tong, hiel en binnenkant fel rood gekleurd.

Nike WMNS Dunk Low SP 'College Navy'
Dunk Low College Navy

De buitenkant van de sneakers bestaan bijna volledig uit leer, alleen de tong is van nylon gemaakt. Daarnaast bevat de schoen een licht transparante zool aan de onderkant. Verder heeft de voering aan de binnenkant een satijnen uitstraling gekregen. Ook zullen de Dunks erg comfortabel aanvoelen door de Ortholite foam inlegzool aan de binnenkant.

Nike sneakers
Nike Dunk Low

Nike Dunk

Ben jij fan van het klassieke kleurenblok design die deze Dunk heeft? Misschien zijn deze modellen dan ook iets voor jou. De Nike Dunk Low ‘Hyper Cobalt’ en de Nike Dunk High ‘Syracuse’ releasen op 11 maart 2021!

Het design van de ‘Hyper Cobalt’ heeft een diepblauwe met zwarte colorway gekregen, wat voor een stoere uitstraling zorgt. De Dunk ‘Syracuse’ daarentegen heeft een fel oranje met witte basis, waardoor deze sneaker zeker een statement onder elke outfit zal zijn.

Nike Dunk Low 'Hyper Cobalt'

DD1391-001 · Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk High 'Syracuse'

DD1399-101 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders

Ben jij fan van de Nike WMNS Dunk Low SP ‘College Navy’? Zorg dan dat je op 25 februari 2021 om 9:00 uur klaar staat voor de release onder andere via Nike. Kan je ook niet wachten op de releases van andere Nike Dunks? Houd dan onze Releasekalender in de gaten om nooit een releasedatum te missen!

Nike WMNS Dunk Low SP 'College Navy'

DD1768-400 · Prijs vanaf €104,-

Naar alle aanbieders
DD1768-400
Nike WMNS Dunk Low SP 'College Navy'
Images by Nike