Skip to content
Newsfeed

Release reminder: Nike SB Dunk Low ‘Noise Aqua’ en ‘Mystic Red’

2 augustus 2023 15:07
Release reminder: Nike SB Dunk Low ‘Noise Aqua’ en ‘Mystic Red’

Op 3 augustus 2023 om 09:00 zullen de Nike SB Dunk Low ‘Noise Aqua’ en ‘Mystic Red’ beschikbaar zijn via Nike SNKRS. Om deze geweldige release niet te missen hebben we hieronder nogmaals alle laatste release informatie voor je op een rijtje gezet!

Nike SB Dunk Low ‘Noise Aqua’ | DV5429-800

Nike SB Dunk Low 'Noise Aqua' | DV5429-800
Nike SB Dunk Low 'Noise Aqua' achterkant

De Nike SB Dunk is een geliefde schoen onder skateboarders en sneakerverzamelaars. De ‘Noise Aqua’, ook wel bekend als ‘Orange and Emerald Rise’, is een van de meest opvallende varianten van de SB Dunk Low en zal ook ongetwijfeld veel aandacht trekken.

Het ontwerp van de Nike SB Dunk Low ‘Noise Aqua’ bestaat uit een bovenwerk van robuust suède in een opvallende kleurencombinatie van blauw, groen en oranje. Verder is deze sneaker uitgerust met Nike’s iconische Zoom Air-technnologie. Dit zorgt voor responsieve demping en een zachte landing bij het maken van tricks op je skateboard. Om de unieke uitstraling compleet te maken is de zool van de sneaker uitgevoerd in een levendige citroenkleur.

Nike SB Dunk Low 'Noise Aqua' toe box suède details
Nike SB Dunk Low 'Noise Aqua' buitenzool

Nike SB Dunk Low ‘Mystic Red’ | DV5429-601

Nike SB Dunk Low 'Mystic Red' | DV5429-601
Nike SB Dunk Low 'Mystic Red' achterkant

Net als bij de Noise Aqua, is ook deze SB Dunk bijna helemaal gemaakt van zachte suède. Dit zorgt voor een retro-uitstraling. Daarnaast versterken de levendige kleuren Mystic Red en Emerald Rise de allure van deze groovy schoen.

Ook de Nike SB Dunk Low ‘Mystic Red’ is voorzien van Nike’s geavenceerde Zoom Air-technologie. En om de look helemaal compleet te maken: de Rosewood buitenzool neemt je mee terug naar de jaren 70!

Nike SB Dunk Low 'Mystic Red' toe box suède details
Nike SB Dunk Low 'Mystic Red' buitenzool

Zowel de Nike SB Dunk Low ‘Noise Aqua’ als de ‘Mystic Red’ zijn vanaf 3 augustus 2023 om 09:00 bij Nike SNKRS beschikbaar. Heb je geen geluk bij de release? Bekijk dan via onze release kalender bij welke marktplaatsen je de SB Dunks nog na de release kunt scoren!