Skip to content
Newsfeed

Release Reminder: Nike SB Dunk Fruity Pack

17 juni 2022 09:05
Release Reminder: Nike SB Dunk Fruity Pack

Op zaterdag 18 juni 2022 om 9:00 uur zullen de SB Dunk High ‘Pineapple‘ en de SB Dunk Low ‘Blue Raspberry’, de twee overige sneakers uit het Nike SB Dunk Fruity Pack worden uitgebracht!

De Nike SB Dunk Fruity Pack bevat in totaal vier paar Nike SB Dunks. Alle vier de silhouetten zijn in hun colorway geïnspireerd op fruit. Andere releases waren de ‘Cherry’ colorway en de ‘Green Apple’. Het pack zou in 2022 als 4/20 release worden uitgebracht, maar werd meerdere keren uitgesteld.

Een van de nieuwe Nike SB Dunk Fruity ontwerpen is de Nike SB Dunk Low ‘Blue Raspberry’. Deze heeft een bovenwerk in licht ‘University Blue’, dat wordt bekleed met overlays van suède in ‘Racer Blue’. De veters zijn in een lichtere kleur blauw, terwijl de buitenzool weer donkerblauw is. Er staat ook een kleine graphic van een blauwe framboos op de achterkant van de tong.

Met de Dunk High in de ‘Pineapple’ colorway ben je helemaal klaar voor de zomer. Met suède en premium leren patronen in ‘University Gold’, ‘Vivid Sulfur’ en ‘Citron Tint’ geeft de sneaker een heldere, sappige vibe af. Het thema is hier ananas en de heel tab in ‘Lucky Green’ is hier toegevoegd als het blad op de ananas.

Bekijk de afbeeldingen hieronder voor meer details. Zoals altijd kun je alle release info vinden via de button in onze releasekalender. De sneakers worden op zaterdag 18 juni 2022 om 9.00 uur gereleased.

SB Dunk Fruity