Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Nike Overbreak SP ‘Mars Yard’

19 februari 2021 16:31
Release Reminder: Nike Overbreak SP ‘Mars Yard’

Een moderne twist op een old school sneaker look. De twee stijlen komen bij elkaar op de Nike Overbreak SP ‘Mars Yard’. De sneaker dropt morgen, 20 februari 2021, om 9:00 via Nike SNKRS en geselecteerde retailers. Je leest hier alles over deze te gekke release!

De materialen van de Overbreak zorgt voor een comfortabele en moderne basis, die wordt aangevuld met lagen van textiel en leer. Ook zien we suède op het bovenwerk, dit alles bij elkaar zorgt voor een old school look op de Nike Overbreak. De sneaker is gemaakt om echt te gebruiken. Wees dus niet bang, dat de Nike Overbreak snel kapot gaat!

Nike Overbreak SP ‘Mars Yars’ | DA9784-700

We hebben het al een beetje gehad over de materialen van de sneaker. We beginnen met de upper. Deze heeft een bruine kleur gekregen op suède en loopt vrijwel over het hele bovenwerk. Waar we het bruine suede niet zien, zien we een beige tint op textiel. De swoosh op de Nike Overbreak SP ‘Mars Yard’ is oversized en heeft een opvallende rode kleur gekregen. Deze kleur zien we ook op de backtab, terwijl de veters een meer oranje kleur hebben gekregen.

De zool maakt de sneaker extra interessant. De Overreact zool is officieel gemaakt voor hardlopen en zorgt voor comfort met een ultra-dempende midsole. De sneaker krijgt een bijna buitenaardse look door de zool. Ook beschikt het deel van de sneaker over zwarte vlakken. Het zwarte, rubberen vlak aan de voorkant loopt over tot op de teen van de sneaker, wat voor extra stevigheid zorgt.

Nike Overbreak SP 'Mars Yard'

De Nike Overbreak SP ‘Mars Yard’ drop op zaterdag, 20 februari 2021 om 9:00 uur via de Nike SNKRS app en geselecteerde retailers. De sneaker zal €130 kosten. Bekijk de sneaker en zijn details nog een keertje goed op de foto’s hieronder!

Nike Overbreak SP 'Mars Yard'

DA9784-700 · Prijs vanaf €93,-

Naar alle aanbieders
Nike Overbreak SP 'Mars Yard'
Nike Overbreak SP 'Mars Yard'

De sneaker heeft veel weg heeft veel weg van de originele Nike Mars Yard. Ook van deze sneaker kunnen we binnenkort een nieuwe drop verwachten! De sneaker beschikt over de zelfde kleuren en een groot rubber detail op de teen, voor extra stevigheid. De sneaker wordt nu nog volop getest door het test team. We houden je op de hoogte van releases via onze blogs en releasekalender!

Image by: @wideawakearthquake