Skip to content
Upcoming

Release reminder: Nike Mac Attack OG ‘Light Smoke Grey’

26 november 2023 14:34
Release reminder: Nike Mac Attack OG ‘Light Smoke Grey’

Op 27 november 2023 is het zover. De dag waarop de Mac Attack, die bekend is geworden door John McEnroe, in zijn originele kleuren terugkeert! Wil je deze OG-sneaker release niet missen? Lees dan snel verder voor de laatste releasedetails om een kans te maken op de Nike Mac Attack OG ‘Light Smoke Grey’.

De ‘Light Smoke Grey’ colorway geeft de sneaker een ingetogen en veelzijdige uitstraling. Door de combinatie van leer en suède, behoudt hij bovendien het iconische Cross Trainer ontwerp dat destijds zeer geliefd was. Daarnaast voegt de grijze tint een vleugje stabiliteit toe aan het ontwerp en maakt het gemakkelijk te combineren met verschillende outfits.

Nike Mac Attack OG 'Light Smoke Grey' schoenendoos
Asphaltgold

Bovendien is deze Nike Mac Attack OG voorzien van enkele details die typerend zijn voor de stijl uit de jaren 80. Denk aan de opvallende panelen, de herkenbare Nike Swoosh en het ruitpatroon op de tong. Precies zoals bij de oorspronkelijke release in 1984!

Nike Mac Attack OG 'Light Smoke Grey'
Nike Mac Attack OG 'Light Smoke Grey' Swoosh
Asphaltgold

Ben je net zoals wij ervan overtuigd dat de Nike Mac Attack OG ‘Light Smoke Grey’ een must-have is voor je sneakercollectie? Zorg dan dat je 27 november 2023 om 09:00 klaarstaat! Je kunt de schoen via Nike en verschillende retailers kopen. Een volledig overzicht van verkooppunten, vind je in onze sneaker zoekmachine.