Skip to content
Upcoming

Release reminder: Nike Dunk Low Retro Premium ‘Burgundy Crush’ & ‘Oil Green’

31 oktober 2023 19:33
Release reminder: Nike Dunk Low Retro Premium ‘Burgundy Crush’ & ‘Oil Green’

Het basketbalicoon uit de jaren 80, ofwel de Nike Dunk, was oorspronkelijk ontworpen voor het basketbalveld, maar veroverde ook snel de straten. Met de Nike Dunk Low Retro Premium ‘Burgundy Crush’ en ‘Oil Green’ is deze sneaker nu terug met zijn klassieke elementen, hoogwaardig leer en canvas en opvallende colorways.

Nike Dunk Low Premium ‘Burgundy Crush’ | FB8895-600

Met de ‘Burgundy Crush’ uitvoering heeft de iconische Nike Dunk Low Retro Premium een frisse herfst-update gekregen.

Nike Dunk Low Premium 'Burgundy Crush' FB8895-600
Nike Dunk Low Premium 'Burgundy Crush' FB8895-600

Deze Dunk Low Retro Premium is opgebouwd uit twill en suède materialen, met leren accenten op de Swoosh en hiel. Bovendien wordt het ontwerp verfraaid met gewaxte veters en prachtige geborduurde details.

Nike Dunk Low Premium ‘Oil Green’ | FB8895-300

De volgende sneaker waarmee je de perfecte combinatie van stijl en vakmanschap ervaart, is de Nike Dunk Low Retro Premium ‘Oil Green’.

Nike Dunk Low Premium 'Oil Green' FB8895-300
Nike Dunk Low Premium 'Oil Green' FB8895-300
Asphaltgold

Deze sneaker is voorzien van een elegante bovenkant in ‘Olive Green’ met een canvas basis en leren overlays. Dit zorgt voor een opvallende visuele esthetiek. Opmerkelijke merkelementen omvatten een geweven tonglabel en een Nike-logo dat met precisie is geborduurd. Tot slot voegt de lichtgroene Swoosh een mooi contrast toe terwijl hij trouw blijft aan het groene ontwerp.

Zowel de Nike Dunk Low Retro Premium ‘Burgundy Crush’ als de ‘Oil Green’ kun je vanaf 2 november 2023 scoren via de website van Nike en geselecteerde retailers. Een overzicht van alle verkooppunten vind je eenvoudig in de releasekalender!