Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Nike Dunk High SP ‘Varsity Purple’

2 december 2020 15:40
Release Reminder: Nike Dunk High SP ‘Varsity Purple’

De Nike Dunk High ‘Varsity Purple’ dropt morgen, donderdag 3 december 2020. De womens release heeft toffe paarse overlays en beschikt over een ice sole. Deze ‘Vasity Purple’ colorway is de eerste Dunk met een womens exclusive release.

De Dunk werd voor het eerst geïntroduceerd in 1985, op het basketbalveld. De sneaker had maar een paar colorways, gemaakt voor bekende universiteitsteams in de VS. Het design werd zo bekend dat de sneakers overal ter wereld terechtgekomen is. De sneaker werd onderanderen opgepikt door de skaters. Deze nieuwe Dunk release heeft een paarse kleur, wat verwijst naar de kleurencombinatie uit 1999. De sneaker is toen alleen in Japan uitgebracht, maar krijgt nu een wereldwijde release. De Nike Dunk High SP ‘Varsity Purple’ is een WMNS exclusive release. Dit maakt deze Dunk de eerste Dunk met een womens exclusive release.

Nike Dunk High SP WMNS ‘Varsity Purple’

De Nike Dunk Beschikt over een witte basis gemaakt van leer. De overlays hebben de ‘Varsity Purple’ kleuren gekregen. Ook de Swoosh beschikt over deze paarse kleur. Toffe details zijn verder te vinden over de sneaker. Deze speciale heruitgave heeft over satijnen veters. Dit geeft de sneaker een luxere look. Satijnen details komen ook terug op de tong en in de gevoerde kraag. Een witte midsole wordt afgemaakt met een toffe, paars doorzichtige outsole. De ice sole is een tof detail op deze release. Bekijk de foto’s van de Nike Dunk High SP WMNS ‘Varsity Purple’ onder aan dit blog.

De Nike Dunk is een WMNS exclusive release en dropt op donderdag 3 december om 09:00 via de Nike SNKRS app. Er hangt een prijskaartje aan van €110. Houd de sneaker releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release. Volg Sneakerjagers_wmns op Instagram voor extra nieuwtjes, release reminders en leuke inspiratie dames sneakers en streetwear.

Nike Dunk High SP WMNS 'Varsity Purple'

DC5382-100 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders
Images by Asphaltgold
Nike Dunk High SP WMNS 'Varsity Purple'
Nike Dunk High SP WMNS 'Varsity Purple'
Nike Dunk High SP WMNS 'Varsity Purple'
Nike Dunk High SP WMNS 'Varsity Purple'