Skip to content
Upcoming

Release Reminder // Nike Air Max 90 ‘Mixtape Side B’

20 juni 2019 08:00
Release Reminder // Nike Air Max 90 ‘Mixtape Side B’

Het was al een tijdje bekend dat naast de Air Max 90 ‘Mixtape Side A’, Nike ook een Air Max 90 ‘Mixtape Side B’ gaat releasen. Wij van Sneakerjagers wilden jullie er even aan herinneren dat het moment bijna daar is. Aanstaande zaterdag 22 juni gaat het al gebeuren dus wees voorbereid!

Nike Air Max 90 ‘Mixtape Side B’ | CI6394-101

Net zoals bij de ‘Mixtape Side A’ is deze sneaker gebaseerd op acht bekende colorways van het silhouet. De ‘OG Infrared’, ‘King of the Mountain’, ‘Anniversary Cork’, ‘Moon Landing’, ‘Untold Truth’, ‘OG Ostrich’ en de ‘BRS Powerwall’ zijn op de sneaker te vinden. Inplaats van de ‘Lemon Frost’ hebben ze in deze sneaker de ‘Sunblush’ colorway verwerkt. De body van de sneaker is geheel bedekt met een zwarte kleur en heeft het een Mesh stof als materialen beschikt het over een paars kleurige mudguard. Daarnaast heeft de sneaker een roze Swoosh en zijn de veters ook roze van kleur. De veters zijn zo aangebracht zoals ze op de ‘Powerwall’ colorway zijn aangebracht. Ten slotte hebben ze als finishing touch de outsole alle colorways geschreven die in de sneaker verwerkt zijn.

Wij raden jullie aan om zaterdagochtend al heel vroeg klaar te zitten aangezien dit model waarschijnlijk als warme broodjes over de toonbank zal gaan. Net zoals de ‘Side A’ gaat deze sneaker €170,- kosten. Ben jij benieuwd waar je dit paartje kan bemachtigen, bekijk dan onze Releasekalender voor een volledige Storelist overview.


Nike Air Max 90 Premium 'Black Mixtape'

CI6394-001 · Prijs vanaf €250,-

Naar alle aanbieders
Images by: YLT_R3 & @shonephoto