Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Nike Air Max 90 ‘Compass’

18 november 2020 08:27
Release Reminder: Nike Air Max 90 ‘Compass’

Donderdag 19 november dropt de Nike Air Max 90 ‘Compass.’ Toffe details, materialen en kleuren zijn gebruikt op de sneaker. De Air Max 90 viert dit jaar zijn 30 jarige bestaan. Nike viert dat met heel veel nieuwe en ‘oude’ Air Max 90 releases.

Al 30 jaar lang is de Nike Air Max III, beter bekend als de 90, een favoriet. Al vele colorways zijn op het model toegevoegd. Voor deze verjaardag, trakteert Nike ons op nieuwe en oude colorways. OG colorways als de ‘Eggplant’ en ‘Infrared’ worden dit jaar een nieuw leven in geblazen. Gelukkig verwachten we ook nog steeds nieuwe colorways. Zoals deze stoere Nike Air Max 90 ‘Compass.’

Nike Air Max 90 ‘Compass’ | DC2525-300

Veel verschillende materialen, kleuren en details zijn toegepast op de sneaker. Het bovenwerk heeft een zwart mudguard, die wordt afgemaakt met gele stiksels. Het geel is terug te vinden rond de veters, en het gele kompas logo, waar de sneaker zijn naam aan te danken heeft. Dit logo is ook te vinden op het zwarte vlak. Ook zien we groene overlays van suède. Deze groene kleur komt ook terug op de backtab en branding. Verder wordt het bovenwerk gevuld met een lichtgrijze kleur, die we ook zien rond om de Air Unit. Als laatste tof detail, zit er een steeksluiting op de veters.

De Nike Air Max 90 ‘Compass’ dropt donderdag 19 november. De sneaker dropt o.a. bij Foot Locker en zal €140 kosten. Bekijk alle aanbieders hieronder! Ook is de sneaker hier nog een keer goed te bekijken op de foto’s.

Houd onze sneaker releasekalender en onze blogs in de gaten. Zo mis je nooit een release! Volg Sneakerjagers op Instagram voor extra release reminders, nieuwtjes en sneakercontent!

Nike Air Max 90 'Compass'

DC2525-300 · Prijs vanaf €222,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 'Compass'
Nike Air Max 90 'Compass'
Nike Air Max 90 'Compass'