Skip to content
Newsfeed

Release reminder: Nike Air Max 1 SC ‘Noise Aqua’ en ‘Light Bone’

28 oktober 2023 13:47
Release reminder: Nike Air Max 1 SC ‘Noise Aqua’ en ‘Light Bone’

Op maandag 30 oktober 2023 worden er twee nieuwe colorways van de Nike Air Max 1 SC gereleased; de ‘Light Bone’ en ‘Noise Aqua’. De sneakers hebben een chique uitstraling en gebruiken premium materialen. Beide colorways zullen bij diverse retailers te verkrijgen zijn. Bekijk hieronder het uitgebreide overzicht.

Nike Air Max 1 SC ‘Noise Aqua’ l FB9660-001

Nike Air Max 1 SC 'Noise Aqua'
Nike
Nike Air Max 1 SC 'Noise Aqua'

De Nike Air Max 1 SC ‘Noise Aqua’ heeft een frisse look. Recent werd de naam al gekoppeld aan een andere Air Max 1 release, die later de naam ‘Clear Jade’ kreeg. Nu verschijnt de ‘Noise Aqua’ dan echt. De sneaker gebruikt de kleuren wit, grijs en turquoise. Het mesh bovenwerk laat de sneaker ademen.

Nike Air Max 1 SC 'Noise Aqua'

Over het gehele silhouet lopen leren overlays die het model stevigheid geven. Het klassieke silhouet dat in 1987 werd geïntroduceerd komt met de originele Nike brandings op de tong en hiel. De Air Max 1 SC (Sport Classics) komt met de transparante Air unit die voor demping en comfort zorgt.

Nike Air Max 1 SC ‘Light Bone’ l FB9660-002

Nike Air Max 1 SC 'Light Bone'
Nike
Nike Air Max 1 SC 'Light Bone'

De tweede colorway die op 30 oktober 2023 verschijnt, is de ‘Light Bone’. Het paar heeft een ingetogen colorway die goed in het herfst thema past. Het bovenwerk combineert de materialen mesh, leer en suède. Lichtpaarse details op de tong en hiel geven de sneaker een unieke touch.

Nike Air Max 1 SC 'Light Bone'
Nike Air Max 1 SC 'Light Bone'

Op de tong verschijnt het Nike Air logo. De buitenzool matcht met de kleuren van de overlays op het bovenwerk. Mocht je de ‘Noise Aqua’ iets te gedurfd vinden, is de ‘Light Bone’ colorway misschien meer iets voor jou.

De Nike Air Max 1 SC ‘Noise Aqua’ en ‘Light Bone’ droppen beide op maandag 30 oktober 2023 om stipt 09:00 uur. Bekijk hieronder de retailers waar je de sneakers kunt scoren. Mocht je de releases alsnog gemist hebben, neem dan een kijkje bij de marktplaatsen waar de sneakers na hun release te verkrijgen zijn.