Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Nike Air Force 1 Pixel

4 november 2020 12:53
Release Reminder: Nike Air Force 1 Pixel

`Ladies opgelet! Donderdag 5 november dropt de Nike Air Force 1 Pixel in 3 colorways. Het nieuwe model van Nike heeft zijn OG basketbal stijl aangepast met te gekke nieuwe details.

Dit jaar zagen we ze voor het eerst voorbij komen, de Air Force 1 Pixel. Nieuwe details en accenten zijn te vinden op de klassieker. De nieuwe aanpassingen maken de sneaker net wat stoerder en moderner. Voordat de eerste colorway was gedropt, onthulde Nike al nieuwe colorways.

Nike Air Force 1 Pixel

De nieuwste uitvoering van de Air Force 1 heeft een dikke zool, die ruiger is dan we gewend zijn. Het bovenwerk lijkt iets smaller te zijn. De sneaker dropt in een witte, licht roze en zwarte kleur. De ‘Pixel’ effecten zijn terug te vinden op de zool en als kleine details op het bovenwerk. Als extra tof detail, heeft de Air Force 1 Pixel een uitgesneden swoowsh. Ook het Nike logo op de sneaker is nieuw. Deze staat namelijk in een Kubus. Bekijk de foto’s van de 3 colorways onder aan het blog.

De Nikes zijn al eerder gedropt bij een aantal retailers. Donderdag 5 november is de officiele release dag en is de sneaker ook bij de rest van de retailers te krijgen. Waar de sneaker dropt zie je onder het knopje ‘Bekijk aanbieders.’ Bekijk alle aankomende releases in de sneaker releasekalender. Volg Sneakerjagers op Instagram voor extra release info en nog meer sneaker content!

Nike Air Force 1 Pixel 'White'

ck6649-100 · Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Pixel 'Particle Beige'

CK6649-200 · Prijs vanaf €51,-

Naar alle aanbieders

Nike WMNS Air Force 1 Pixel 'Black'

CK6649-001 · Prijs vanaf €67,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Pixel
Nike Air Force 1 Pixel
Nike Air Force 1 Pixel
Nike Air Force 1 Pixel