Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Jordan 4 Retro ‘Fire Red’

26 november 2020 16:43
Release Reminder: Jordan 4 Retro ‘Fire Red’

Het wachten is bijna voorbij, want op 28 november 2020 dropt de iconische Air Jordan 4 Retro ‘Fire Red’ dan eindelijk. Na 30 jaar komt de Jordan 4 ‘Fire Red’ terug met precies dezelfde details als toen. Is dit dan echt de beste Jordan 4 colorway ooit?

Na de eerste release van de Jordan 4 ‘Fire Red’ in 1989, was het niet meteen een succes. Micheal Jordan besloot toch het seizoen te spelen in de sneakers. Dit seizoen schreef de basketballer geschiedenis. Hij maakte HET winnend shot, in de laatste seconde. De hele wereld keek mee met dit shot. Op de foto’s waar Michael Jordan door de lucht vliegt voor dit schot, vallen de Jordans aan zijn voeten erg op. Sindsdien is de Jordan 4 ‘Fire Red’ een iconische sneaker.

Jordan 4 Retro ‘Fire Red’ 2020

Na 30 jaar wordt de ‘Fire Red’ colorway nieuw leven ingeblazen. De schoen is helemaal zoals hij in 1989 ook werd gedragen door Michael Jordan. Het meest kenmerkende detail op de sneaker, is de Nike Air Branding op de zwarte backtab. Deze valt erg op. De sneaker krijgt een clean wit, lederen bovenwerk met rode en zwarte accenten. Onder anderen de eyestays en midsole hebben de ‘Fire Red’ kleur. Ook de Nike Air Branding en ‘Jumpman’ op de tong zijn rood. De zool, met daar natuurlijk ‘Air’ in verwerkt, is wit. Bekijk de sneaker nog een keer goed op de afbeeldingen onder aan het blog.

How to Cop?

De Air Jordan 4 Retro ‘Fire Red’ dropt op 28 november. De sneaker is te krijgen via SNKRS om 09:00 uur en geselecteerde retailers. De retailers vind je ook onder aan dit blog onder de knop ‘Naar alle aanbieders.’ Houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een sneaker release.