Skip to content
Newsfeed

Release Reminder: Highsnobiety x Saucony ProGrid Triumph ‘Silver’

8 juni 2023 11:14
Release Reminder: Highsnobiety x Saucony ProGrid Triumph ‘Silver’

Wat begon als een streetwear en mode blog is uitgegroeid tot een internationaal platform en magazine. De sneaker community is maar al te goed bekend met Highsnobiety. Naast het feit dat er sinds 2005 een overvloed aan sneakernieuws te vinden is op de website, heeft Highsnobiety ook verschillende sneakercollabs op hun naam staan. Op 9 juni 2023 wordt er een nieuwe samenwerking verwacht. Lees hier alles over de release van de Highsnobiety x Saucony ProGrid Triumph ‘Silver’.

De opkomende samenwerking tussen Saucony en Highsnobiety staat geheel in het teken van de jaren 2000. Het tijdperk was op vele manieren kenmerkend, invloeden van die tijd zie je steeds vaker terug in de huidige fashionscene. Saucony en Highsnobiety hebben dan ook besloten om de ProGrid Triumph, die uitkwam in 2007, terug te brengen.

Highsnobiety

De ‘Silver’ colorway haalt inspiratie uit onder andere de iPod, de revolutionaire muziekspeler kwam uit in 2001. Daarnaast hebben de ontwerpers creatieve input gehaald uit de techno ravers, daarom zie je de vele kleuren en het glinsterende zilver terugkomen op de sneaker.

Op 9 juni 2023 komt de Highsnobiety x Saucony ProGrid Triumph ‘Silver’ uit. Ga snel naar onze release kalender om te bekijken bij welke retailers je de opkomende samenwerking kan coppen.