Skip to content
Newsfeed

Release reminder: Highsnobiety x adidas Stan Smith ‘Wonder White’ en ‘Cloud White’

20 juni 2023 14:21
Release reminder: Highsnobiety x adidas Stan Smith ‘Wonder White’ en ‘Cloud White’

Highsnobiety en adidas hebben op 21 juni 2023 een bijzondere release voor ons in petto. ze zullen maar liefst twee verschillende colorways van hun nieuwste samenwerking op het Stan Smith model lanceren. Lees hier alles over de Highsnobiety x adidas Stan Smith ‘Wonder White’ en ‘Cloud White’.

De twee opkomende colorways zijn ontwikkeld als onderdeel van de vijfde editie van Highsnobiety’s Not In Paris pop-up store. Sinds 2020 organiseert het fashion en lifestyle brand de Not In Paris pop-up met vele interessante partners, met dit jaar onder andere adidas.

Het klassieke adidas Stan Smith model krijgt een high fashion Highsnobity make-over. Op beide iteraties is op de zijkant Highsnobiety te lezen, op de ene kant van de hiel is een Eiffeltoren te zien en aan de andere kant in sierlijke letters Paris. Ook zie je op beide sneakers een speciale heeltab met de logo’s van de twee merken met elkaar gecombineerd.

De ‘Wonder White’ bevat over de gehele sneaker een vergeelde kleur, enkele details zoals onder andere de heeltab hebben een donker blauwe kleur gekregen. De ‘Cloud White’ daarin tegen heeft een wit bovenwerk met donker groene details. Enkel de zool van de ‘Cloud White’ heeft een vergeelde kleur.

De twee Stan Smith collabs zullen op 21 juni 2023 uitkomen. De blauwe ‘Wonder White’ colorway zal in gelimiteerde oplage uitkomen, de ‘Cloud White’ zal in grotere aantallen releasen. Check onze release kalender via de onderstaande button voor alle recente updates rondom de release.

Ben je toevallig op 21 juni 2023 in Parijs? Neem dan vooral een kijkje in de pop-up store. Het adres is: 101 Rue Réaumur, 75002 Paris. De winkel zal vijf dagen open blijven.

Highsnobiety x adidas Stan Smith 'Wonder White' beide sneakers sleuterhanger
Highsnobiety x adidas Stan Smith 'Wonder White' met doos
Highsnobiety x adidas Stan Smith 'Wonder White' detailshot achterkant
Highsnobiety x adidas Stan Smith 'Cloud White' met sleutelhanger
Highsnobiety x adidas Stan Smith 'Cloud White' met doos en extra veters
Highsnobiety x adidas Stan Smith 'Cloud White'detail shot