Skip to content
Upcoming

Release Reminder: De Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 komt in twee nieuwe colorways

15 juli 2020 10:07
Release Reminder: De Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 komt in twee nieuwe colorways

Nike is lekker bezig qua releases. Er komen een hoop modellen uit in vrolijke colorways. Zo ook deze twee nieuwe colorways van de Nike Air Zoom Spiridon Cage 2. De ‘Saffron Quartz’ en de ‘Pistachio Frost’ hebben de perfecte kleuren om jouw zomerlook helemaal af te stijlen!

Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 ‘Saffron Quartz’ | CW5376-300

Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 'Saffron Quartz'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Deze prachtige Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 ‘Saffron Quartz’ heeft een okergeel bovenwerk. Deze wordt compleet gemaakt door de zilveren Nike branding op de tong, de hiel en natuurlijk de zilver gekleurde Swoosh. Wat opvalt aan de sneaker is de neon gele Air Unit die deels op de midsole en de outsole te zien is. Bekijk deze sneaker in de releasekalender en vind alle retailers waarbij je deze sneaker kan bemachtigen.

Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 ‘Pistachio Frost’ | CW5376-301

Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 'Pistachio Frost'

CW5376-301 · Prijs vanaf €145,-

Naar alle aanbieders

De ‘Pistachio Frost’ colorway is een echte musthave voor de zomer. De naam zegt het al, de pistache kleur is over het gehele bovenwerk van de sneaker te zien. Met deze colorway maak je jouw outfit helemaal af! Je kunt deze vanaf donderdag16 juli bemachtigen. Bekijk deze sneaker in de releasekalender voor een volledig store overzicht.

Images by: Nike

Release

Beide colorways kan je vanaf donderdag 16 juli, 09:00 scoren. Deze zullen gereleased worden bij Nike en geselecteerde andere retailers. Bij enkele retailers zijn de nieuwe colorways van de Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 al gereleased. Voor €140,- heb jij dit paartje in je schoenenkast! Ben jij benieuwd naar de laatste releases of welke releases nog meer verschijnen deze maand? Bekijk dan de releasekalender en houd ons in de gaten op social media!