Skip to content
Newsfeed

Release reminder: de Nike Air Max Plus 3 in twee Spider-Man colorways

19 juli 2023 20:22
Release reminder: de Nike Air Max Plus 3 in twee Spider-Man colorways

Nike presenteert een nieuw design voor de Nike Air Max Plus en de Air Max Plus 3. Beide silhouetten krijgen een Spiderman-achtige colorway met rode en blauwe accenten. De Nike Air Max Plus 3 ‘Spider-Man’ en de Nike Air Max Plus ‘Spider-Man’ verschijnen bij verschillende retailers op 20 juli 2023 om 09:00 uur.

Nike Air Max Plus 3 'Spider-Man'

FN7806-001 · Prijs vanaf €144,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max Plus 'Spider-Man'

FN7805-001 · Prijs vanaf €104,-

Naar alle aanbieders

De Nike Air Max Plus heeft een kenmerkend design met het TN logo en de kleine Jewel Swoosh op de zijkant. De colorway heeft een zwart bovenwerk met opvallende rode en diepblauwe kleurverlopen op de TPU cage en op de zool.

De Nike Air Max Plus 3 heeft een ietwat meer chunky look. De basis van deze colorway is simpel gehouden in het zwart. De neutrale kleur loopt door de hele sneaker, van de mesh basis tot de vele TPU details en de zool. Naast de zwarte kleur komt het paar natuurlijk ook met blauwe en rode accenten.

Bekijk het ontwerp hier van dichtbij:

Hoewel Marvel en Spider-Man niet officieel bij de release betrokken zijn, verwijzen de ontwerpen van de sneakers zeker naar de kleuren van het pak van Spider-Man. Bekijk de afbeeldingen van de nieuwe Nike Air Max Plus designs hieronder en bekijk alle retailers via de buttons.

De Nike Air Max Plus en AM Plus 3 ‘Spider-Man’ droppen op 20 juli 2023 om 09:00 uur. Als je op de hoogte wilt blijven van deze en andere releases, raden we je onze releasekalender aan.