Skip to content
Upcoming

Release Reminder: De Air Jordan 5 Retro ‘Oregon’ dropt dit weekend

10 september 2020 15:19
Release Reminder: De Air Jordan 5 Retro ‘Oregon’ dropt dit weekend

De Air Jordan 5 Retro ‘Oregon’ staat voor ons klaar, dit weekend is het zover. Dan wordt deze mooie colorway gedropt. Dit jaar heeft Jordan al te gekke colorways gedropt en met name op de Air Jordan 1. Dat betekend natuurlijk niet dat de geliefde Air Jordan 5 achter kan blijven en daarom komt Jordan Brand met de te gekke ‘Oregon‘ colorway.

De Air Jordan 5 ‘Oregon’ colorway verscheen voor het eerst in 2014, dit was echter een player exclusive voor de spelers van het Oregon basketbalteam. De colorway is dan ook geïnspireerd op het lokale basketbalteam, dit zijn de Oregon Ducks. Nu is het tijd dat de sneaker gereleased wordt voor het grote publiek.

Air Jordan 5 Retro ‘Oregon’| CK6631-307

De ‘Oregon‘ is een prachtige colorway op de Air Jordan 5. Het groene nubuck wordt afgewerkt met zwarte en gele details. Op de ‘Player Exclusive’ colorway, was op de hak het Ducks logo afgebeeld. Dit is bij deze release vervangen door een tab met de tekst: “Quality products inspired by the greatest basketball player ever”. Op de zijkant van de sneaker wordt gebruik gemaakt van zwart mesh. De tong, eyestays, veters en de zool zijn zwart van kleur. Naast dat de tong een reflecterend effect heeft, is er op de midsole is een geel detail te zien, dit maakt de sneaker helemaal compleet.

Op aanstaande zaterdag 12 september is het zover, dan zal de Air Jordan 5 Retro ‘Oregon’ zal vanaf 09:00 verkrijgbaar zijn bij Nike voor €190,-. Wees er op tijd bij voor deze geliefde colorway! Voor meer releases kan je een kijkje nemen in onze releasekalender of ons volgen op social media.


Air Jordan 5 Retro 'Oregon'

CK6631-307 · Prijs vanaf €179,-

Naar alle aanbieders
Oregon
Air Jordan 5
air Jordan 5 Orgegon
Images by: Nike