Skip to content
Upcoming

Release reminder: De Air Jordan 13 Retro ‘Flint’ keert morgen, donderdag 18 juni terug

17 juni 2020 15:47
Release reminder: De Air Jordan 13 Retro ‘Flint’ keert morgen, donderdag 18 juni terug

Alle Air Jordan fans opgelet! De Air Jordan 13 Retro ‘Flint’ is voor het eerst uitgebracht in 1988 en keert morgen, donderdag 18 juni terug! Deze ‘Flint’ colorway beschikt over reflecterend materiaal, gekleed in een blauwe kleur. Deze mag je niet missen!

De Air Jordan 13 is dan misschien wat minder populair dan de Air Jordan 1 of de Air Jordan 3, maar dat houdt niet weg dat dit natuurlijk nog steeds een fantastische sneaker blijft! Bij het ontwerpen van de Air Jordan 13 analyseerde Tinker Hatfield Michael Jordan tijdens het basketballen. Het viel op dat Jordan aanviel als een panter, vandaar dat de zool van de Air Jordan 13 vergelijkbaar is met de poot van een panter.

Air Jordan 13 Retro ‘Flint’ | 414571-404

Deze Air Jordan ‘Flint’ is gekleed in een bovenwerk van mesh. Daarbij is dit mesh reflecterend en zorgt er dus voor dat je ook nog opvalt in het donker. Verder bestaat het kleurenschema van de sneaker uit Navy blauw, Flint Grey en wit. Met de blauwe kleur op het bovenwerk is deze Air Jordan 13 weer helemaal terug van weggeweest. Het Jumpman logo op de tong en in de inlegzool beschikken beiden over een hemelsblauwe kleur. Het design wordt afgemaakt met de Flint Grey hiel en de wit met grijze tussenzool.

De sneaker is niet alleen verkrijgbaar voor volwassenen, maar ook voor baby’s en tieners!

De Air Jordan 13 Flint is vanaf morgen, donderdag 18 juni, verkrijgbaar op Nike.com. Wees er snel bij voor je te laat bent, want om klokslag 9:00 zal dit paar online verschijnen. Deze sneaker is verkrijgbaar voor €190,00 euro. Ben je benieuwd welke sneakers er nog meer releasen deze week? Neem dan een kijkje in onze releasekalender om te zien welke sneakers er binnenkort droppen. Volg ons ook op sociale media als je op de hoogte wil blijven van het laatste sneakernieuws.

Air Jordan 13 Retro 'Flint'

414571-404 · Prijs vanaf €159,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 13 Retro 'Flint'
Images by Nike