Skip to content
Upcoming

Release Reminder! Air Jordan 4 WMNS SE ‘Starfish’

19 januari 2021 16:53
Release Reminder! Air Jordan 4 WMNS SE ‘Starfish’

Nog heel even geduld! Op donderdag 21 januari is het zover. Dan dropt de Jordan 4 WMNS SE ‘Starfish’. De sneaker beschikt over te gekke details en materialen. Deze Jordan 4 is geïnspireerd op de ruimtevaart. Dat beloofd een te gek design! Lees hier alles over deze WMNS release.

Na het succes van de Jordan 3, vielen de verkopen van de Jordan 4 in eerste instantie wat tegen, maar nadat Michael Jordan geschiedenis schreef met een winnend shot, met de Jordan 4 aan zijn voeten, was de Jordan 4 opeens razend populair! Nog steeds is het model een van de meest geliefde Jordans. Volgens veel fans zelfs het beste Jordan model ooit!

Hoewel ‘Starfish’, de naam van de sneaker, zeester betekend. Is er dit keer inspiratie gehaald uit de ruimtevaart. De Jordan 4 toont de kracht een schoonheid van technische materialen die in ruimtepakken worden gebruikt. Toch herkennen we ook kleuren van de zeester in de sneakers. Het design beschikt namelijk over oranje details.

Air Jordan 4 WMNS ‘Starfish’

Het bovenwerk is grotendeels gemaakt van metallic mesh in het zwart. Hier doorheen zie je de kleur ‘Starfish’ oranje, wat een super tof effect geeft. Deze oranje kleur zien we ook terug in de randjes van de verschillende lagen. De rubberen details, zoals de backtab en op de zijkant, zijn zwart gemaakt. Terwijl de eyestays en midsole een donker grijze kleur hebben gekregen. Het rubberen deel van de zool, rondom de ‘Air Unit’, heeft een witte kleur gekregen. Op de hiel en de teen van de zool zien we de ‘Starfish’ oranje tint terug. Ook het iconische Jumpman logo is terug te vinden op de branding op de tong en backtab. Deze zijn in de zelfde kleuren als al op de Jordan te vinden zijn. Jordan Brand is duidelijk nog niet uitgespeeld met de Jordan 4, want dit is opnieuw een te gekke colorway!

Verkrijgbaar op donderdag 21 januari om 09:00 uur via SNKRS. De Jordan 4 WMNS SE ‘Starfish’ zal €199,99 kosten. Ook is de sneaker te krijgen via verschillende geselecteerde retailers en raffles. Houd de sneaker releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release. Volg @Sneakerjagers_wmns op Instagram voor extra sneaker en fashion content!

Air Jordan 4 WMNS SE 'Starfish'

CW7183-100 · Prijs vanaf €87,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 4 WMNS SE 'Starfish'
Air Jordan 4 WMNS SE 'Starfish'
Air Jordan 4 WMNS SE 'Starfish'