Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Air Jordan 4 Retro SE ‘Deep Ocean’

3 december 2020 14:01
Release Reminder: Air Jordan 4 Retro SE ‘Deep Ocean’

Release Reminder! De Air Jordan 4 ‘Deep Ocean’ dropt zaterdag 5 december. We hebben al heel wat toffe Air Jordan 4 releases gezien dit jaar. Zoals de ‘Sail’ in samenwerking met Off-White en de terug keer van de ‘Fire Red.’ Maar het jaar is nog niet voorbij. We verwachten op 5 december de ‘Deep Ocean’ colorway.

Na het succes van de Jordan 3 stond ontwerper Tinker Hatfield voor een grote uitdaging. Een nieuwe Jordan sneaker ontwerpen met een groter succes leek haast onmogelijk. Na de eerste release van de Jordan 4 ging het ook niet meteen hard. Pas na een tijdje werd ook de Jordan 4 een succes. Volgens fans zijn de eerste paar colorways nog altijd de beste. Toch kijken we uit naar nieuwe toffe releases. Zoals deze komende Jordan 4 ‘Deep Ocean.’ De sneakers beschikt over nieuwe stoffen en details.

Air Jordan 4 Retro SE ‘Deep Ocean’

Op deze nieuwe Jordan 4 release zijn veel verschillende materialen gebruikt. Canvas en keperstof wisselen elkaar af met vernieuwende prints. Het bovenwerk beschikt over prints en texturen, geïnspireerd op Japans vakmanschap en design. Dit bovenwerk heeft een donker blauwe ‘Ocean blue’ colorway. Ook vinden we de kleuren ‘Sail’ en ‘Fire Red’ terug in het design. Rode en donker blauwe veters zitten bijgevoegd, zodat je kan afwisselen. Bekijk de foto’s van deze to gekke release onder aan dit blog.

De Jordan 4 ‘Deep Ocean’ released op zaterdag 5 december. De sneakers zijn om 9:00 te bemachtigen via o.a. de Nike SNKRS app of geselecteerde Nike-retailers. Bekijk alle andere release’s in onze releasekalender. Hier vindt je alle komende releases en de retailers. Volg Sneakerjagers op Instagram voor extra nieuwtjes en sneaker content.

Jordan 4 Deep Ocean
Jordan 4 Deep Ocean
Jordan 4 Deep Ocean