Skip to content
Upcoming

Release Reminder! Air Jordan 3 Midnight Navy ⏰

26 maart 2021 09:29
Release Reminder! Air Jordan 3 Midnight Navy ⏰

We zien deze weken enorm veel sicke sneakers uitkomen, waaronder de opkomende Air Jordan 3 Midnight Navy. Deze Air Jordan komt uit op zaterdag 27 maart 2021. Lees verder voor meer informatie!

Om je geheugen op te frissen!

De Air Jordan 3 is de derde kenmerkende sneaker van Michael Jordan uit de Jordan lijn. Het silhouet werd in 1988 released en is tot vandaag de dag nog steeds één van de meest geliefde modellen. Het was de eerste Jordan sneaker die door Tinker Hatfield werd gecreëerd en die meteen vernieuwend was. Het was namelijk de eerste Air Jordan sneaker die beschikte over zichtbare Air Units, Jumpman logo’s en de kenmerkende olifantenprint. Al om al was het één van de meest unieke designs.

Details | CT8532-401

Het leren bovenwerk van de Air Jordan 3 beschikt over een kleurcombinatie van Midnight Navy, Cement Grey en wit. Op de hiel en de voorvoet zie je het kenmerkende olifantenprint, die de sneaker een unieke look geeft. De kenmerkende branding is op zowel de tong als de hiel terug te vinden. Tot slot loopt er onder de upper een midsole die bestaat uit witte en blauwe kleuren. Dit maakt de sneaker helemaal af!

By Nike

Air Jordan 3 Midnight Navy release

De Air Jordan 3 ‘Midnight Navy’ dropt op zaterdag 27 maart 2021 om 09.00 uur en zal verkrijgbaar zijn vanaf €189,- via Nike en geselecteerde retailers. Check hieronder de release en zet de reminder aan!

Air Jordan 3 Retro 'Midnight Navy'

CT8532-401 · Prijs vanaf €219,-

Naar alle aanbieders

Via onze nieuwspagina en Instagram houden wij jullie dagelijks op de hoogte over de tofste sneaker related content. Download ook de app om nooit meer een sneaker te missen en natuurlijk kans te maken op te gekke prijzen. Ben je benieuwd naar upcoming sneakers en de achterliggende stories? Check dan naast de app, ook onze releasekalender. Hiermee houden wij jullie op de hoogte over alle upcoming releases!