Skip to content
Upcoming

Release reminder Air Jordan 1 Retro High ‘Pine Green’

26 februari 2020 09:15
Release reminder Air Jordan 1 Retro High ‘Pine Green’

Dit weekend is het eindelijk zaterdag 29 februari en dat betekent dat de Air Jordan 1 Retro High ‘Pine Green’ uitgebracht zal worden. Om 9:00 is het zover, dan moet je met je laptop klaarzitten om deze sneaker te bemachtigen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten totdat het zaterdag is.. Good luck!

De Air Jordan 1 begon in de jaren 80 als een basketbalschoen van Michael Jordan. Het heeft niet lang geduurd voordat de sneaker ook aandacht kreeg buiten het basketbalveld. Tot op de dag van vandaag kunnen we deze sneaker niet meer wegdenken uit onze sneaker collectie. Er zijn van de Air Jordan 1 maarliefst 3 varianten verkrijgbaar, namelijk een lage (Air Jordan 1 Low), midden (Air Jordan 1 Mid) en hoge variant (Air Jordan 1 High).

Air Jordan 1 Retro High ‘Pine Green’ | Closer Look

Zoals je wellicht al uit de naam kunt opmaken krijgt deze AJ1 Retro High sneaker een ‘Pine Green’ colorway. De bovenkant van de Air Jordan 1 Retro High ‘Pine Green’ is gemaakt van zwart leer. De toebox is groen gemaakt, net zoals een groot deel van de achterkant en de swoosh. Om het design af te maken is het branding logo op de tong ‘Gym Red’ van kleur.

Op zaterdag 29 februari om 9:00 zal deze sneaker uitgebracht worden. Nog een paar daagjes wachten dus maar dat is het uiteindelijk allemaal waard. Deze colorway van de Air Jordan 1 Retro High zal verkrijgbaar zijn bij Nike.com en diverse geselecteerde Nike-retailers zoals Foot Locker. De prijs is vanaf 160,-. De sneaker zal tevens ook verkrijgbaar zijn in een kindermaten.

Check hieronder meer afbeeldingen van de sneaker. Houd ook onze releasekalender in de gaten voor meer informatie over diverse sneaker releases.

Air Jordan 1 Retro High 'Pine Green'

555088-030 · Prijs vanaf €176,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1
Air Jordan 1
Air Jordan 1
Air Jordan 1
Images by Nike