Skip to content
Newsfeed

Schrijf je nu in voor de adidas Yeezy Boost 700 ‘Wave Runner’

17 augustus 2023 13:00
Schrijf je nu in voor de adidas Yeezy Boost 700 ‘Wave Runner’

Op 17 augustus 2023 krijg je een nieuwe kans om de adidas Yeezy Boost 700 ‘Wave Runner’ te bemachtigen via de adidas CONFIRMED app. Je kunt jezelf vanaf 13.00 uur inschrijven voor een raffle. Alle details met betrekking tot deze release zijn hieronder te lezen. Zorg ervoor dat je up-to-date bent met de meest recente informatie, dit zal je kansen vergroten om een paartje te scoren!

De kenmerken van de ‘Wave Runner’ zijn vooral terug te vinden in de kleuren die gebruikt zijn voor het bovenwerk. Het bovenwerk heeft een lichtgrijze basis van mesh, met dezelfde tint op de suède overlay bij de veters, hiel en neus. De overige delen van het bovenwerk combineren zwart en blauw.

Opvallend aan deze Yeezy zijn de neongroene veters, die een opvallend contrast vormen met de rest van de schoen. Deze levendige kleur is exclusief voor de veters en komt niet terug in het schoenontwerp, waardoor ze duidelijk in het oog springen.

Bovendien bevat de tussenzool van de ‘Wave Runner’ opvallende oranje en zwarte accenten, die aanzienlijke diepte toevoegen aan het ontwerp. Het overige deel van de tussenzool is helder wit, terwijl de buitenzool zwart is gekleurd.

De adidas Yeezy Boost 700 ‘Wave Runner’ zal restocken op 17 augustus 2023. Vanaf 13.00 uur heb je een uur de tijd om jezelf in te schrijven voor de raffle bij adidas CONFIRMED. Houd onze releasekalender vooral goed in de gaten om bij te blijven. Zorg er ook voor dat je de Sneakerjagers app downloadt om direct een melding te ontvangen zodra andere Yeezys droppen!

adidas Yeezy Boost 700 'Wave Runner'
adidas Yeezy Boost 700 'Wave Runner'
adidas Yeezy Boost 700 'Wave Runner'
adidas Yeezy Boost 700 'Wave Runner'