Skip to content
Upcoming

Release Reminder: adidas YEEZY Boost 700 V2 ‘Geode’

17 maart 2019 09:00
Release Reminder: adidas YEEZY Boost 700 V2 ‘Geode’

Gister is de langverwachte adidas YEEZY Boost 350 V2 ‘TRFRM’ uitgekomen. Heb je deze release mis gegrepen? Geen probleem! Want 23 maart komt adidas met een nieuwe colorway van de adidias YEEZY Boost 700 V2.

Het lijkt wel YEEZY month in plaats van Air Max month, want adidas dropt volgende week weer een nieuwe colorway van de YEEZY Boost 700 v2! Deze colorway is een opvolger van de V1 ‘Inertia’ en ‘Salt’ die eerder deze maand al uit zijn gekomen.

De details

Deze versie van de YEEZY Boost 700 is een groot verschil vergeleken met de V1. De midsole is geheel hetzelfde als de 700 V1, met de iconische vormen en lijnwerk. Wat helemaal is omgegooid bij de V2 versie van de 700 is de upper van de sneaker. De upper is gemaakt van drie materialen zoals mesh, leer en nubuck. De drie strepen van adidas zijn bij deze versie er ook in verwerkt. Het toffe hieraan is dat ze in een boog lopen en reflecterend zijn!

Deze awesome sneaker wordt zaterdag 23 maart gereleased op adidas.nl voor €300,-. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Yeezy Boost 700 'Geode'

EG6860 · Prijs vanaf €250,-

Naar alle aanbieders
images by adidas