Skip to content
Newsfeed

Release Reminder: adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Slate’

31 augustus 2022 08:49
Release Reminder: adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Slate’

adidas en Kanye West komen terug met één van de meest gewilde silhouetten. Op zaterdag 3 september 2022 zal om 08.00 uur ’s ochtends de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Slate’ gaan releasen. De ‘Slate’ is onderdeel van de Yeezy Fall collectie 2022. Hiermee wordt een nieuw seizoen ingeluid, we gaan van de zonnige zomer naar de regenachtige herfst. Bekijk de aankomende release hier!

De Primeknit bovenwerk van de aankomende colorway komt in een combinatie van twee kleuren. Het grootste deel van de sneaker heeft een grijze kleur gekregen terwijl de ‘SPLY-350’ strepen over de profielen afwijken in donker zwarte kleur. Wat zorgt voor een groot contrast met het bovenwerk.

De geribbelde semi-transparante tussenzool komt in een bruinachtige tint, waardoor de Yeezy 350 v2 een beige afwerking krijgt die in lijn ligt met de aardetinten die in het hele adidas Yeezy portfolio te vinden zijn.

Bekijk beelden van het paartje hieronder! De sneaker zal gaan beschikbaar zijn op zaterdag 3 september 2022 zal om 08.00 uur ’s ochtends. Daarnaast komt de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Slate’ ook in kids en infant sizes. Via de buttons zul je worden doorverwezen naar een overzicht van alle retailers.

Neem vooral ook een kijkje op onze releasekalender voor meer releases!

Yeezy Boost Slate
Yeezy Boost Slate
Yeezy Boost Slate
Yeezy Boost Slate
Yeezy Boost Slate
Yeezy Boost Slate