Skip to content
Upcoming

Release: Nike Air More Money “British Pound” en “French Euro”

10 januari 2018 21:30
Release: Nike Air More Money “British Pound” en “French Euro”

In 1996 kwamen de Air Money en Air More Uptempo uit. Deze sneakers zorgden voor een revolutie in de sneakerwereld door het bizarre design en de vele Air pockets. 21 jaar later leidt het spoor naar de Air More Money, een gewaagde combinatie van de twee. Voor europa komen er twee releases beschikbaar, namelijk de Nike Air More Money “British Pound” en “French Euro”

De Nike Air More Money “British Pound” heeft een bovenlaag die kan worden verwijderd om de sneaker te personaliseren en Britse details zoals de Union Jack en het Britse Pond-teken op de hak. De Air Sole units lopen over de hele lengte van de voet voor comfortabele demping en een stuiterende look.

De Nike Air More Money “French Euro” heeft een bovenlaag die kan worden verwijderd om de sneaker te personaliseren en Franse details zoals de nationale vlag en het euroteken op de hak. De Air Sole units lopen over de hele lengte van je voet voor comfortabele demping en een stuiterende look.

Deze twee inflatie gevoelige Air More Money’s hebben het op jou gemunt en is een excuus om hebberig te worden. Beide sneakers worden op 11 januari 2018 gereleased via Nike.com.


Nike Air More Money “British Pound”

Release: 11 januari 2018
Prijs: €170,-
Color: Barely Grey/Black
Stylecode: AJ7383-002
Storelist: Klik hier >>

Nike Air More Money


Nike Air More Money “French Euro”

Release: 11 januari 2018
Prijs: €170,-
Color: Midnight Navy/Metallic Gold
Stylecode: AJ7383-400
Storelist: Klik hier >>

Nike Air More Money