Upcoming

Release info: Atmos x Nike Air Max2 Light

3 april 2019 16:15
Release info: Atmos x Nike Air Max2 Light

Atmos, van origine een Japanse sneakerwinkel, brengt vaker hele opvallende en limited sneakers uit met Nike. Denk hierbij aan de beroemde Nike Air Max 1 ‘Animal’, ‘Elephant’ en ‘Safari’ sneakers. Maar nu komt het merk met iets totaal anders! Een paar dat explodeert van de kleuren.

Sinds 2001 maken Nike en de Japanse retailer Atmos samen felbegeerde sneakers die heden en verleden met elkaar verbinden door middel van opvallende kleurencombinaties en ongebruikelijke materialen. Dat is bij dit aankomende paar ook wel heel duidelijk te zien.

De colorway is geïnspireerd op retro hardloopgear en diverse subculturen uit de jaren ’90. Koji herinnerde zich een soortgelijk proces uit zijn jeugd, toen hij knipsels uit magazines contrasterend op zijn muur plakte. De collectie bevat een jack, broek, pet en twee uitvoeringen van de Air Max2 Light (waarvan er één exclusief beschikbaar is in atmos stores) waarop deze jaren ’90-benadering met collages is toegepast.

Deze collectie bestaat dus uit een jack, broek, pet en twee uitvoeringen van de Air Max2 Light waarop deze jaren ’90-benadering met collages is toegepast. Het paar dat wél online beschikbaar komt zal releases op vrijdag 5 april 9:00. Als jij een paar moet scoren, scroll dan snel verder voor verdere informatie en de storelist.


Atmos X Nike Air Max 2 Light

BV7406-001 · Prijs vanaf €137,-

Naar alle aanbieders

The Turnover