Skip to content
Upcoming

Release info Air Jordan 10 ‘Im Back’

15 maart 2018 12:54
Release info Air Jordan 10 ‘Im Back’

Dat Michael Jordan een groot basketballer is weten we allemaal. Dat hij een korte carrière switch heeft gemaakt richting honkbal weet niet iedereen. Om de terugkomst van Michael Jordan naar basketbal te eren brengt Jordan Brand nu de Air Jordan 10 ‘Im Back’ uit. Dat het het uitstapje van His Airness maar van korte duur geweest is, is maar goed ook.

Na een bewogen periode in het leven van Michael Jordan kondigde hij in 1993 aan te stoppen met basketbal. Michael zou het verlangen om te spelen hebben verloren en de moord op zijn vader speelde ook mee in zijn besluit. Door een switch te maken naar honkbal verraste hij de wereld. Zo glansrijk als zijn Basketbal carrière was, zo dramatisch was zijn honkbal carrière. Na precies 442 dagen kondigde Michael Jordan aan dat die terug zou keren op het basketbalveld. Na een training liet hij via zijn management weten dat die terug keert, dit deed hij met de worden: I’m back.

Officieel statement Michael Jordan 1995

Om dit iconische moment te eren komt Jordan met de Air Jordan 10 ‘I’m Back’. Een zwarte met witte colorway siert de sneaker.  De gekozen kleuren vertellen het verhaal van deze periode uit zijn carrière. Zwart en wit staan voor de dagen van zijn honkbal carrière terwijl het rood zijn, rechtmatige, plek in de NBA eert. Onder de zolen staan een aantal van de prijzen die hij heeft gewonnen. Gemaakt van premium leer is dit een groot eerbetoon aan His Airness, Michael Jordan.

De Air Jordan 10 ‘I’m Back’ word op 19 maart gereleased bij Nike. Kan jij nou niet wachten tot de 19e? De sneaker is bij Solebox op 18 maart al verkrijgbaar!


Air Jordan 10 ‘Im Back’

Releasedatum: 19 maar 2018
Prijs: €190,-
Colorway: Summit White/Summit White-Black
Stylecode: 310805-104
Shoplink: Klik hier >>Images: Solebox