Skip to content
Upcoming

Release info: afew x Beams x Asics Tiger Gel Lyte III “Orange Koi”

2 november 2018 11:19
Release info: afew x Beams x Asics Tiger Gel Lyte III “Orange Koi”

Afew en Asics zijn terug met een nieuwe samenwerking en worden dit keer geholpen door het Japanse kledingmerk Beams. In 2015 is er ook een samenwerkingen geweest tussen de merken en toen hebben ze de populaire Asics x afew Gel Lyte III ”Koi” in een speciale bento box gereleased. Wat is ”Koi”? Koi is een gekleurde Japanse vis en wordt al jaren gebruikt bij de samenwerking tussen afew en Asics.

Nu komt er dus een vervolg sneaker genaamd ”Orange Koi”. De relatie tussen de duitse afew en het Japanse merk Asics en Beams is zeer goed en dit hebben ze ook in het ontwerp terug laten komen. De fraai vormgegeven Gel Lyte III beschikt over een wereld map patch op de linker hiel. Op de rechter sneaker staat op de hiel het woord ”Vriendschap” in het Japans. De store branding van zowel afew als Beams is geborduurd op de laterale zijde in een contrasterende witte kleur. De sneaker heeft veel mooie details, zoals de twee custom inlegzolen die over een print beschikken. Op de veters staan de merknamen gedrukt en doen ons denken aan de Off-White veters. De zool heeft doorzichtige vlakken en een orange camouflage print. Voor de rest beschikt de collectie nog over bijpassende kleding. De afew x Beams x Asics Gel Lyte III wordt uitgebracht in een speciale houten doos.

Als we kijken naar de geschiedenis van de samenwerking zal ook deze collectie moeilijk te krijgen en limited zijn. Als je een paartje wilt bemachtigen zou je je moeten inschrijven bij de raffle van afew.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


afew x Beams x Asics Gel Lyte III “Orange Koi”

Releasedatum: 10-11-2018  8 AM CET
Prijs: €184,95

Schrijf je nu in! Afew