Skip to content
Newsfeed

Refresh Your Game met Sneakerjagers – Outfit 6

31 maart 2024 12:12
Refresh Your Game met Sneakerjagers – Outfit 6

Een nieuwe season is weer begonnen en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe garderobe! Laat je inspireren door de diverse Nike outfits in de Sneakerjagers Refresh Your Game campagne. Op de laatste dag van de campagne tonen we je Sneakerjagers’ eigen Tya haar tweede favoriete outfit bij Nike. Get inspired!

Tya- Outfit 6

Bereid je voor op de komende lentedagen! In de afgelopen week toonden wij van Sneakerjagers je elke dag een Nike outfit in de Refresh Your Game campagne. Van football tees, tot aan gebreide vesten en bijpassende sneakers – voor ieder wat wils. Vandaag tonen we je de laatste outfit, samengesteld door Tya.

Sneakerjagers Refresh Your Game
Foto’s Sneakerjagers

Tya heeft gekozen voor een zomerse outfit, bestaande uit een rok, vest en bijpassende sneakers. “Ik vind het altijd belangrijk dat een outfit comfortabel is”, vertelt Tya. “Daarnaast houd ik van kleur en vind ik het tof als de kleuren goed samengaan. De verschillende aardetinten uit deze fit in combinatie met gouden sieraden maken het een look die precies bij me past!”

Sneakerjagers Refresh Your Game

Het Nike Repel Trail-Running jacket is de eyecatcher van de outfit. Het jack is gemaakt van weerbestendig materiaal en heeft een outdoor print. De top is gecombineerd met een lange rok en de Nike Air VaporMax Moc Roam aan de voet. Kortom, een perfecte look voor de eerste lentedagen.

Bekijk de items uit de outfit hieronder.

Refresh Your Game

Dit was de zesde, tevens laatste, outfit uit de Sneakerjagers Refresh Your Game campagne. We hopen dat we je afgelopen week een beetje geïnspireerd hebben en je klaargestoomd hebben voor de lente. Mocht je een outfit gemist hebben, kijk dan snel op de Sneakerjagers nieuwspagina voor de voorgaande looks.

Hieronder tonen we je nog enkele beelden van alle fits samengesteld Tristan, Ike en Tya die we je in de afgelopen dagen getoond hebben. Tot de volgende!

Wil je liever zelf door de Nike collectie scrollen, klik dan op de knop hieronder. Refresh Your Game met Sneakerjagers!