Skip to content
Newsfeed

Refresh Your Game met Sneakerjagers – Outfit 5

30 maart 2024 12:12
Refresh Your Game met Sneakerjagers – Outfit 5

Nu de lente is aangebroken, is het tijd om je garderobe een opfrisbeurt te geven! Laat je inspireren door de veelzijdige Nike outfits in de Sneakerjagers Refresh Your Game campagne. Vandaag presenteren we de vijfde outfit, samengesteld door Sneakerjagers’ eigen Ike. Get inspired!

Ike – Outfit 5

Bereid je voor op de aanstaande lentedagen! Afgelopen week hebben wij van Sneakerjagers elke dag een Nike outfit laten zien in onze Refresh Your Game campagne. Van voetbalshirts tot gebreide vesten en bijpassende sneakers – voor elk wat wils. Vandaag presenteren we de op één na laatste outfit, samengesteld door Ike.

Sneakerjagers Refresh Your Game outfit
Foto’s Sneakerjagers

Op de vijfde dag onthult Ike haar tweede favoriete outfit. “We zijn allemaal bekend met de iconische olifantenprint op verschillende Air Jordan modellen. Toen ik het ook op deze geweven trui zag, was het voor mij direct een must-have”, vertelt Ike. “Door de relaxte pasvorm kan ik het bovendien gemakkelijk als laagje dragen, wat ideaal is tijdens de wisselvallige lentedagen.”

Sneakerjagers Refresh Your Game outfit
Foto’s Sneakerjagers
Nike Zoom Vomero 5 'Platinum Tint' on feet

Ike combineert de Jacquard Knit damesvest met een cargobroek in een Sail kleur. Deze broek heeft ruime pijpen en zorgt, net als het vest, voor een prettig en comfortabel gevoel. Onder het damesvest draagt Ike een witte korte tanktop, perfect voor dagelijks gebruik en diverse outfits. De Nike Zoom Vomero 5, in een bijpassende ‘Platinum Tint’ colorway, maakt de outfit compleet.

Bekijk hieronder de items van de outfit.

Refresh Your Game

Afgelopen week hebben we dagelijks een Nike outfit gepresenteerd, samengesteld door het team van Sneakerjagers. Vergeet niet Sneakerjagers te volgen op Instagram (@sneakerjagers) om geen enkele outfit te missen. Op onze nieuwspagina tonen we de outfits in detail en voorzien we je van links naar de items uit de outfit.

Als je liever zelf door de Nike collectie wilt scrollen, klik dan op de knop hieronder. Refresh Your Game met Sneakerjagers!