Skip to content
Newsfeed

Refresh Your Game met Sneakerjagers – Outfit 4

29 maart 2024 12:00
Refresh Your Game met Sneakerjagers – Outfit 4

Met de komst van de lente is het tijd om je garderobe te vernieuwen! Laat je inspireren door de veelzijdige Nike outfits in de Sneakerjagers Refresh Your Game campagne. Vandaag delen we de vierde outfit, samengesteld door Sneakerjagers’ eigen Tristan. Get inspired!

Tristan – Outfit 4

Maak je klaar voor de komende lentedagen! Gedurende de komende week zullen wij van Sneakerjagers elke dag een Nike-outfit presenteren in de Refresh Your Game campagne. Tot en met 31 maart 2024 zullen we dagelijks unieke outfits laten zien, geschikt voor zowel dames als heren. Van voetbalshirts tot gebreide vesten en bijpassende sneakers – voor elk wat wils.

Sneakerjagers Refresh Your Game outfit
Foto’s Sneakerjagers
Nike Dunk Low Retro 'Bronzine' on feet


Op de vierde dag onthult Tristan zijn tweede favoriete outfit. “Ik geef de voorkeur aan een relaxte pasvorm met ruimte rond de schouders en borst, zodat ik me de hele dag comfortabel kan bewegen”, zegt Tristan. “Bovendien maakt dit het gemakkelijk om er kleding onder of over te dragen, afhankelijk van het weer.”

Nike Life werkoverall
Foto’s Sneakerjagers
Sneakerjagers Refresh Your Game outfit

De Nike Life werkoverall is absoluut de blikvanger van de outfit, waarmee je jouw persoonlijke stijl goed kunt laten zien. Deze overall haalt zijn inspiratie uit klassieke werkkleding en is gemaakt om langdurig plezier van te hebben, dankzij het stevige canvas en de koperen klinknagels die de slijtgevoelige plekken versterken. Tristan heeft de werkoverall gestyled met de Military Henleysweater en de Nike Dunk Low Retro ‘Bronzine’, voor een complete look die indruk maakt.

Bekijk de items uit de outfit hieronder.

Refresh Your Game

Deze week presenteren we dagelijks een Nike-outfit, zorgvuldig samengesteld door het team van Sneakerjagers. Vergeet niet om Sneakerjagers te volgen op Instagram (@sneakerjagers) om geen enkele outfit te missen. Op onze nieuwspagina laten we je de outfits in detail zien en voorzien we je van links naar de items uit de outfit.

Als je liever zelf door de Nike-collectie bladert, klik dan op de knop hieronder. Refresh Your Game met Sneakerjagers!