Skip to content
Newsfeed

Refresh Your Game met Sneakerjagers – Outfit 3

28 maart 2024 11:55
Refresh Your Game met Sneakerjagers – Outfit 3

De vogels fluiten, de bomen beginnen langzaam weer te bloeien, en dat betekent maar één ding: de lente is aangebroken! En wat is er nu beter dan je garderobe op te frissen met de nieuwste Nike-kleding? Laat je inspireren door de verschillende outfits in de ‘Refresh Your Game’ campagne van Sneakerjagers. Op dag drie staat de favoriete outfit van Tya centraal. Klaar om geïnspireerd te worden?

Tya – Outfit 3

Maak je klaar voor de komende lentedagen! Tot en met 31 maart 2024, onthullen we bij Sneakerjagers dagelijks een nieuwe Nike-outfit als onderdeel van de ‘Refresh Your Game’ campagne. Of je nu op zoek bent naar een casual T-shirt, een comfortabel vest of een fris paar sneakers, Nike heeft alles wat je nodig hebt om je stijl een boost te geven voor het komende seizoen.

Nike Alate All U
Foto’s Sneakerjagers
Nike Life

Vandaag deelt Tya haar favoriete outfit. “Voor mij roept de lente om pasteltinten,” vertelt Tya enthousiast. “Deze outfit mixt diverse frisse kleuren, wat een heerlijk zomerse uitstraling geeft. De lichtroze kleur van het shirt komt prachtig terug in de Air Jordan 2 sneakers, waardoor de hele look mooi samenvalt.”

Air Jordan 2 Retro Low WMNS 'Up in the Air'
Nike SB x Jarritos®️

Met een vleugje speelsheid en een knipoog naar de naderende warmere dagen, is deze outfit ideaal voor elk lente-avontuur. Tya kiest voor comfort en stijl met een sportieve bh, gecombineerd met een stoer bowling shirt in een zachte, lichtroze tint. Daaronder draagt ze een Nike Life Carpenter broek voor een vleugje contrast. De look wordt perfect aangevuld met de Air Jordan 2 Retro Low WMNS ‘Up in the Air’, waardoor de hele outfit een frisse uitstraling krijgt.

Bekijk alle items hieronder.

Refresh Your Game

We laten elke dag een gloednieuwe Nike-outfit zien, speciaal samengesteld door ons team. Blijf op de hoogte door Sneakerjagers te volgen op Instagram (@sneakerjagers), zodat je geen enkele outfit mist. Onze nieuwspagina zal alle details van de outfits presenteren, inclusief handige links naar de items die je zelf kunt scoren.

Mocht je liever zelf door de Nike collectie willen scrollen, klik dan op de knop hieronder. Refresh Your Game met Sneakerjagers!