Skip to content
Newsfeed

Refresh Your Game met Sneakerjagers – Outfit 2

27 maart 2024 12:03
Refresh Your Game met Sneakerjagers – Outfit 2

De lente is weer begonnen en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe garderobe! Laat je inspireren door de diverse Nike outfits in de Sneakerjagers Refresh Your Game campagne. Op dag twee tonen we je Sneakerjagers’ eigen Tristan zijn favoriete outfit. Get inspired!

Tristan – Outfit 2

Bereid je voor op de komende lentedagen! In de komende week, tot en met 31 maart 2024, tonen wij van Sneakerjagers je elke dag een Nike outfit in de Refresh Your Game campagne. Van football tees, tot aan gebreide vesten en bijpassende sneakers – voor ieder wat wils.

Nike Refresh Your Game Sneakerjagers
Foto’s Sneakerjagers
Nike Refresh Your Game Sneakerjagers

Vandaag toont Tristan zijn favoriete fit. “Ik houd van een casual en chique fit”, vertelt Tristan. “Deze outfit heeft verschillende lagen die elk goed bij elkaar passen. Het jack is met zijn opvallende kleur mijn favoriete item van de outfit, samen met de sneakers.”

Nike Refresh Your Game Sneakerjagers
Nike Refresh Your Game Sneakerjagers

Tristan draagt een gestreept rugby shirt uit de Nike Life collectie, gecombineerd met een broek uit dezelfde collectie. Het jack heeft een lichtgroene kleur en matcht goed met de Air Force 1 ’07 die gerecyclede materialen gebruikt.

Bekijk de items uit de outfit hieronder.

Refresh Your Game

De komende week tonen we je iedere dag een Nike outfit, samengesteld door het Sneakerjagers team. Vergeet Sneakerjagers niet te volgen op Instagram (@sneakerjagers) en mis geen enkele outfit. Op de nieuwspagina tonen we je de outfits in detail en linken we je naar de items uit de outfit.

Mocht je liever zelf door de Nike collectie willen scrollen, klik dan op de knop hieronder. Refresh Your Game met Sneakerjagers!