Skip to content
Newsfeed

Refresh Your Game met Sneakerjagers – Outfit 1

26 maart 2024 14:00
Refresh Your Game met Sneakerjagers – Outfit 1

De lente is weer begonnen en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe garderobe! Laat je inspireren door de diverse Nike outfits in de Sneakerjagers Refresh Your Game campagne. Hier tonen we je de eerste outfit, samengesteld door Sneakerjagers’ eigen Ike. Get inspired!

Ike – Outfit 1

Bereid je voor op de komende lentedagen! In de komende week tonen wij van Sneakerjagers je elke dag een Nike outfit in de Refresh Your Game campagne. Tot en met 31 maart 2024 tonen we je elke dag unieke outfits, geschikt voor zowel dames als heren. Van football tees, tot aan gebreide vesten en bijpassende sneakers – voor ieder wat wils.

Sneakerjagers Refresh Your Game

Vandaag toont Ike haar favoriete fit voor de komende lentedagen. “Ik heb gekozen voor een outfit waarin de Nike NFL Tee centraal staat”, vertelt Ike. “Ik houd van groen en dit top matcht perfect met de Nike Air Max 1 ‘Malachite’. Daarnaast vind ik de nonchalante look erg passen bij mijn eigen stijl, die voornamelijk geïnspireerd is op streetwear.”

Sneakerjagers Refresh Your Game
Sneakerjagers Refresh Your Game

Ike draagt de NFL New York Jets tee met het rugnummer van quarterback Zach Wilson. De tee is gecombineerd met een cargobroek in een beige kleur. De loose-fit van de broek geeft de outfit een nonchalante uitstraling. De Nike Air Max 1 in de colorway ‘Malachite’ maken de outfit compleet.

Bekijk de items uit de outfit hieronder.

Refresh Your Game

De komende week tonen we je iedere dag een Nike outfit, samengesteld door het Sneakerjagers team. Vergeet Sneakerjagers niet te volgen op Instagram (@sneakerjagers) en mis geen enkele outfit. Op de nieuwspagina tonen we je de outfits in detail en linken we je naar de items uit de outfit.

Mocht je liever zelf door de Nike collectie willen scrollen, klik dan op de knop hieronder. Refresh Your Game met Sneakerjagers!