Skip to content
Upcoming

De vooruitstrevende Reebok Zig Kinetica Concept_Type 1

7 november 2019 17:16
De vooruitstrevende Reebok Zig Kinetica Concept_Type 1

Het resultaat van veel technische innovatie en bekwaamheid is de Reebok Zig Kinetica Concept_Type 1. Een vooruitstrevende sneaker met de ZigTech technologie.

In 2010 kwam voor het eerst de ZigTech technologie van Reebok uit. Meteen daarna is Reebok door gegaan met onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologieën. Het resultaat hiervan is de nieuwe Reebok Zig Kinetica Concept_Type 1. Het bovenwerk van deze sneaker zit vol met kleurrijke details. De upper is zwart en wit met daarop groene, blauwe en paarse overlays. Rondom de toebox is de upper van gaas die lucht door laat maar alsnog geen water toe laat. Ook is er een strap te zien waarmee je die sneaker beter kan aantrekken. Het design van de sneaker word afgemaakt door de technologische midsole van Reebok. Deze zool bestaat uit drie onderdelen: de Floatride Fuel, de Energy Shell en het Energy Web. Deze drie samen zorgen voor comfort en grip tijdens verschillende omstandigheden. Check onze unboxing video voor een gedetailleerde look van deze nieuwe release.

De Reebok Zig Kinetica Concept_Type 1 is vanaf 8 november verkrijgbaar bij Reebok en verschillende retailers. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuws over nieuwe sneakers.


Reebok Zig Kinetica Concept_Type 1 'Sand Stone'

EG8915 · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders

Images by Sneakerjagers