Skip to content
Upcoming

Reebok werkt samen met Jurassic Park voor een archeologische collectie 🦖

20 juli 2021 10:00
Reebok werkt samen met Jurassic Park voor een archeologische collectie 🦖

Reebok en Jurassic Park slaan hun handen in één voor een sneaker- en kledingcollectie. De collectie is voor jong en oud.

Jurassic Park

Jurassic Park is een film uit 1993 van regisseur Steven Spielberg. De film is geproduceerd door Universal Studios en heeft al vijf vervolgfilms.

De film gaat over een thema- en dierenpark waar prehistorische dieren centraal staan. Dit park heet Jurassic Park. De miljardair die dit park opzette heeft dinosaurussen gekloond. Deze wil hij laten zien aan het publiek. In de film komen een aantal bezoekers naar het park om te controleren of het echt veilig is om oog in oog te staan met dinosaurussen. Er zijn veel verschillende dino’s in deze film te zien zoals de Tyrannosaurus Rex, Velociraptor en Dilophosaurus.

Na drie Jurassic Park films was het in 2015 tijd voor de eerste Jurassic World. Drie jaar later kwam het vervolg daar op uit, Jurassic World: Fallen Kingdom. Naar verwachting komt in 2022 een zesde Jurassic film aan, Jurassic World: Dominion.

Jurassic Park
Image by Universal Studios

Reebok x Jurassic Park

In deze collectie zitten sneakers voor volwassenen en kinderen. Daarnaast verkopen ze ook kleding voor heren. Om een impressie te geven van de sneakers die ze zullen uitbrengen hebben wij onze favorieten hieronder opgesteld. Wil je liever alle producten zien? Klik dan op de knop hieronder.

Reebok Jurassic Park Instapump Fury OG | GW0212

Op het bovenwerk van de Instapump Fury OG zitten grafische elementen en kleuren die zijn geïnspireerd op de film. Deze Instapump biedt een verstelbare pasvorm en is versierd met de print van een T-Rex. Deze sneaker zal ook in kindermaten releasen.

De sneaker zal €200,00 gaan kosten. Klik op de afbeelding om een herinnering in te stellen voor de release.

Reebok Jurassic Park Instapump Fury OG

Reebok Jurassic Park Club C 85 | GW0213

De Club C 85 heeft een bloemenprint op het bovenwerk is geïnspireerd op het shirt van een schurk uit deze film. De zebraprint op de heeltab was de screensaver van de schurk. De tong is gemaakt van regenjas materiaal.

De sneaker zal €100,00 gaan kosten. Klik op de afbeelding om een herinnering in te stellen voor de release.

Reebok Jurassic Park Club C 85

Reebok Jurassic Park Classic Leather | GY0570

De Classic Leather heeft een split-design. Op de buitenkant zitten prints die met de film te maken hebben en op de binnenkant siert een Jurassic Park-reliëf het uiterlijk.

De sneaker zal €120,00 gaan kosten. Klik op de afbeelding om een herinnering in te stellen voor de release.

Classic Leather

Reebok Jurassic Park Pump Omni Zone II | GY0549

De Pump Omni Zone II is geïnspireerd op de dilophosaurus. Het bovenwerk is gemaakt van nubuck met lederen details. De grafische elementen reflecteren de kenmerken van de dinosaurus en de tong verwijst naar zijn kam.

De sneaker zal €200,00 gaan kosten. Klik op de afbeelding om een herinnering in te stellen voor de release.

Pump Omni Zone II

Reebok Jurassic Park Club C | GZ6322

De Club C is geïnspireerd op paleontoloog dr. Alan Grant. Het bovenwerk is gemaakt van suède. De voering is gemaakt met een paisley print. Het Reebok label op de zijkant lijkt alsof het is gescheurd door een dinosaurus. Deze sneaker zal ook in kindermaten releasen.

De sneaker zal €100,00 gaan kosten. Klik op de afbeelding om een herinnering in te stellen voor de release.

Club C

Schoenendozen

Naast dat het uiterlijk van deze sneakers is geïnspireerd op de dinosaurusfilm uit 1993, zijn de dozen dat ook. Elke sneaker heeft een eigen doos.

Linksboven zie je de Club C Legacy in een embryo alsof deze gekloond wordt als dinosaurus. Rechtsboven heeft de Club C een simpele zwarte doos met het Jurassic Park logo er op. Linksonder zie je de Pump Omni Zone II met een doos van het scheerschuim dat de schurk in de film gebruikte. Rechtsonder zie je de Zig Devil Kinetica in een soort speelgoeddoos.

Reebok Jurassic Park Club C Legacy
Club C
Pump Omni Zone II
Reebok Jurassic Park Zig Devil Kinetica

De Reebok x Jurassic Park collectie komt op vrijdag 30 juli uit om 10:00 uur ’s ochtends op de website van Reebok. Wil jij deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste sneaker nieuws.