Skip to content
Newsfeed

Reebok presenteert ‘Jurassic World: Dominion’ collectie

15 augustus 2022 13:13
Reebok presenteert ‘Jurassic World: Dominion’ collectie

Reebok heeft een nieuwe collectie onthult die gebaseerd is op ‘Jurassic World: Dominion’, de nieuwste film uit de populaire science fiction filmreeks. Deze samenwerking is een follow-up van de Reebok x Jurassic Parks collectie die in het voorgaande jaar, 2021, uitkwam.

Het Reebok x Jurassic World: Dominion pack bestaat uit zeven verschillende footwear pieces. De collectie wordt ingeleid met de Answer DMX ‘Giganotosaurus’, geïnspireerd op de gelijknamige, dertien meter lange, roofsauriër. Deze high-top sneaker heeft een olijfgroene basis van leer met daarover zwarte reptielen strepen en spikes.

Dan is er nog de Reebok Classic Leather Ripple die geïnspireerd is op Blue en Beta, twee geliefde Velociraptor uit de film. De sneaker heeft een basis van zilver leer met blauwe accenten op de branding rond het middenpaneel. Onder de schoen zit een hiking outsole dat erg overeenkomt met de tanden van de dinosauriërs.

De Reebok Zig Kinetica 2.5 is geïnspireerd op de vier Atrociraptors die de hoofdpersonages achtervolgde door de straten van Malta. Het bovenwerk van dit paar combineert de kleuren van de verschillende beesten. Bruin leer met een slangenpatroon bekleed de veteroogjes, voering, heel tab en tong.

Biosyn

Ook zijn er twee Reeboks die geïnspireerd zijn op Biosyn, het genetica bedrijf uit de film. De LX2200 ‘Biosyn Valley’ kleurt bijna volledig zwart. Op het bovenwerk zitten verschillende zilveren overlays met reptielen patroon. De Club C Revenge ‘Biosyn Genetics’ heeft een wit bovenwerk met een slangenpatroon bij de kraag. Het paar is verder gedecoreerd met gele details bij de veteroogjes, hak en zool.

Reebok heeft ook nog een Beatnik aan de collectie toegevoegd. Deze sandaal is gebaseerd op de dinosaurus fossielen die worden onderzocht in het lab. Dit footwear piece heeft niet alleen een canvas upper, maar ook nog verschillende fossiele detaillering. Onder het bovenwerk zit nog een grove buitenzool.

De Reebok Nano X2 Adventure rondt de collectie af. Deze sneaker bereidt je voor op de ergste noodtoestanden in het park. Het paar combineert olijfgroen en zwart op het bovenwerk. Ten slotte, wordt de schoen afgerond met een gum outsole.

De Reebok x Jurassic World: Dominion dropt 25 augustus op de website van Reebok en verschillende andere retailers. Houd dus goed de product pagina via de buttons in de gaten voor meer release informatie. Zorg ook dat je Sneakerjagers op Instragram volgt voor het laatste sneaker en streetwear nieuws.

Jurassic World: Dominion’
Jurassic World: Dominion’
Jurassic Park x Reebok collection
Jurassic World: Dominion’
Jurassic World: Dominion’
Jurassic World: Dominion’
Jurassic World: Dominion’
Jurassic World: Dominion’