Skip to content
Upcoming

Reebok komt deze maand met het ‘Boktober’ pack

4 oktober 2020 10:08
Reebok komt deze maand met het ‘Boktober’ pack

Het is oktober en op veel plekken staat deze maand beter bekend als Halloween. Reebok speelt daar goed op in en dropt het ‘Boktober’ pack. In dit pack zitten drie verschillende sneakers, de Kamikaze 2, Shaqnosis en de Question Mid. De colorways van de sneakers lopen erg uit een maar zorgen voor een prachtig pack dat vanaf 14 oktober verkrijgbaar zal zijn.

Reebok Kamikaze II “Boktober”

De eerste sneaker uit het pack is de Reebok Shaqnosis . De sneaker beschikt over een canvas bovenwerk in de themakleuren van halloween. Zwart, oranje en wit wisselen elkaar af over de hele upper en de misole. De insole van de sneaker zorgt voor de chte spooky vibes want hierop zijn vleermuizen en pompoenen te zien! De foto’s vind je hieronder, daarop kan je alle details nog eens goed bekijken.

Reebok Shaqnosis “Boktober”

De Shaqnosis sneaker uit het Boktober pack heeft duidelijk het meest van het halloween thema weg. De zwarte upper wordt versierd met een wit spinnenweb. De lichtblauwe outsole en de insole met doodskoppen erop maken de sneaker helemaal perfect voor het Boktober Pack.

Reebok Question Mid “Halloween”

De minst spooky sneaker uit dit pack is de Question Mid sneaker. Het bovenwerk wordt tot in alle details in een kleur gehouden, enkel de Reebok branding is zwart van kleur. De gumsole die onder de sneaker zit zorgt voor een strakke look. Natuurlijk kunnen de halloween items niet missen op de sneaker, deze zijn te zien op de insole.

Op 14 oktober zal Reebok het ‘Boktober’ pack droppen. Voor meer informatie over deze release kan je ons in de gaten houden op social media of een kijkje nemen in de releasekalender. Hieronder kan je het pack checken!


Reebok Boktober kamikaze 2
kamikaze 2
shaqnosis
Reebok Boktober Shaqnosis
question mid
Reebok Boktober Question Mid
Images by: Reebok