Skip to content
Upcoming

Reebok heeft sale: buy more, save more

11 februari 2021 15:54
Reebok heeft sale: buy more, save more

Het is sale bij Reebok! Buy more = save more! Je shopt nu 2 items met 20% korting en 3 met 30%, met de code: VAL2021. Een prima deal, lijkt mij. Scoor warme truien, lekkere joggingpakken of toffe sneakers met de kortingscode! De korting is ook precies op tijd om een mooi cadeau uit te zoeken voor je Valentijn. Wij zetten de mooiste Reebok valentijnscadeautjes voor je op een rijtje.

Sneakers

Een beter valentijnscadeau voor sneakerheads is er niet. Sneakers. De sneakers van Reebok hebben een sportieve, maar tegelijkertijd ook classy uitstraling. Echte klassiekers en nieuwe modelletjes, de keuze is reuze. Ook uit kleuren valt veel te kiezen. Hieronder zie je Sneakerjagers favorieten!

Klik op de afbeelding om de sneaker te shoppen.

Reebok sale
Reebok sale

Kleding

Ook uit de kledingcollectie van Reebok is ruim keuze. Speciaal voor Valentijnsdag zijn er nieuwe kleding items gemaakt. Ook de kleding is te shoppen met de buy more = save more korting met de code: VAL2021. Iedereen kan wel nog een joggingbroek gebruiken voor tijdens het thuiswerken.

Klik op de afbeelding om het item te shoppen.

Reebok sale
Reebok sale
Reebok sale

Zit er niks voor je tussen? Klik dan hier voor het hele Reebok sale overzicht. Vergeet de code: VAL2021 niet in te voeren bij het afrekenen voor de korting. Sneakerjagers houdt je op de hoogte van sneaker releases, de beste steals en deals en nog veel meer ander sneaker news, via onze releasekalender en Instagram pagina. Op de Instagram pagina is nu ook een Valentijnsdag sneaker GIVEAWAY bezig!