Skip to content
Upcoming

Reebok Fitness Heritage, wannahave op vrijdag de 13e

10 januari 2017 20:00
Reebok Fitness Heritage, wannahave op vrijdag de 13eVrijdag de 13e brengt alleen maar goed nieuws… Kijk maar eens naar deze Fitness Heritage drop: Workout Plus Vintage voor mannen & Freestyle Hi voor vrouwen. Reebok it is!

Over Heritage gesproken: Het Amerikaans geïnspireerde sportmerk heeft natuurlijk een rijk en legendarisch erfgoed als het gaat om fitness wat in 1890 begon toen schoenmaker Joseph William Foster de eerste sportschoen met spikes ontwikkelde. In 1989 werd de beruchte Step Reebok geboren. Dit bracht de revolutie op gang waarmee grote groepen mensen aan de slag gingen met studio fitness programma’s. Het werd een essentieel onderdeel van alle sportscholen over de hele wereld. In de loop van de tijd zijn ontwerp en kwaliteit ontwikkeld en vernieuwd. Reebok Fitness is ook met succes meegegaan met het succesvolle aërobe tijdperk.

De sneakers die 13 januari het daglicht zien zijn een absolute bestseller uit het verleden. Maar dan natuurlijk met moderne updates die comfort en duurzaamheid vergroten. Tijdloze aantrekkingskracht gecombineerd met een bewezen design maakt deze sneaker een wannahave. Premium leer, gloednieuwe middenzool, lichter van gewicht en een indrukwekkende demping. Het is de performance sneaker die je verwacht. Natuurlijk met de vlag van Union Jack. Als je een verzamelaar van iconische schoenen bent, dan moet deze op jouw verlanglijstje voor 2017. Laat je ons weten wat je er van vind?

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste releases en het laatste nieuws? Like dan onze Facebookpagina!

SHOP DE REEBOK FITNESS HERITAGE COLLECTIE HIER >>