Skip to content
Upcoming

SNEEZE Magazine en Reebok maken een Club C

11 juni 2020 10:50
SNEEZE Magazine en Reebok maken een Club C

Voor de volgende release slaan twee partijen de handen in één die dit nog niet eerder hebben gedaan. Het populaire en casual sportmerk Reebok en SNEEZE Magazine. De twee partijen hebben een strakke colorway gemaakt voor de klassieke Reebok Club C. Het model zal vrijdag 19 juni uitkomen dus be sharp for the release!

SNEEZE x Reebok Club C ‘White’ | FW5416

Het bovenwerk van deze release is gemaakt van een glad lederen materiaal. We zien ook direct dat het hele bovenwerk gemaakt is van een witte kleur. Een opvallend detail is dat het logo van SNEEZE aangebracht is in graffiti letters op de zijkant. Ze hebben gekozen voor een enkele outline en geen opvulling van het logo. Gezien de colorway en de elegante look van het model sluit dit perfect op elkaar aan.

Naast het volledig witte bovenwerk hebben ze wel gekozen voor een pitch-black tongue en lining. Dit detail geeft de sneaker toch dat ene beetje contrast die hij wel nodig had. Een laatste finishing touch wat we zelden zien op een Reebok Club C is het materiaal op de heel-cap. Zo hebben ze voor deze release gebruik gemaakt van lakleer wat de sneakers helemaal af maakt.

De SNEEZE x Reebok Club C Magazine zal uitkomen op 19 juni bij Reebok.com en geselecteerde Reebok retailers. Check, zoals altijd, de Sneakerjagers Releasekalender voor eventuele updates over deze release.

Sneeze X Reebok Club C 'White'

FW5416 · Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders
SNEEZE
SNEEZE
SNEEZE
SNEEZE