Skip to content
Upcoming

Reebok Club C Tonal Gum ft. Kendrick Lamar

31 januari 2017 15:08
Reebok Club C Tonal Gum ft. Kendrick Lamar


Reebok en artiest Kendrick Lamar (Grammy music award winnaar en Top Dawg Entertainment artiest) brengen een ode aan de legendarische Club C sneaker met een te gekke ‘Hold Court’ collab. De Club C is een vintage sneaker en haalt een court-silhouet naar het heden met zacht suède en extra schokdemping. Meer dan 30 jaar aan vernieuwing komt tot leven in deze beproefde en populaire kick.

Dit voorjaar zetten Reebok en Kendrick Lamar hun samenwerking voort en bundelen hun krachten samen in een sterke campagne waarbij het verhaal van de evolutie van de Club C sneaker sterker naar voren wordt gebracht. Kendrick doelt daarbij op de samensmelting van heritage, court & passions of hoe hij het omschrijft: “Take responsibility and find your court, your passion” – Kendrick Lamar.

Als een artiest die zijn inspiratie haalt uit zijn jeugd en die overal in de wereld wordt herkent door zijn muziek te luisteren en daardoor geïnspireerd wordt en kracht uit put, is Kendrick de aangewezen persoon voor de Club C sneaker. De Club C is één van de favoriete sneakers van Kendrick vanwege het simpele, schone en ingetogen design. Wat de sneaker vertegenwoordig is belangrijk voor Kendrick, want zoals hij zegt: “Staying true to your roots and where you came from. Staying real,” dat is precies wat deze Club C uitstraalt.

De Reebok Classic die door Kendrick in de campagne wordt gedragen is de slank en gestroomlijnde Spring/Summer Club C 85 Tonal Gum silhouet. Deze collab is vanaf 1 februari 2017 via Sneakerjagers verkrijgbaar.

SHOP DE REEBOK CLUB C FT. KENDRICK LAMAR HIER >>

Reebok Classic Club C Tonal Gum ft. Kendrick Lamar
Color: Steel/Carbon-Gum
Stylecode: BD1886