Skip to content
Upcoming

Reebok brengt ode aan nationale vrouwendag

3 maart 2020 16:21
Reebok brengt ode aan nationale vrouwendag

Ladies opgelet! Het is binnenkort nationale vrouwendag. Zondag 8 maart is het tijd om eens lekker verwend te worden door de mannen. Reebok heeft zich al goed voorbereid op deze dag, er staat namelijk een nieuwe collectie voor ons klaar. De collectie heet als thema ‘It’s A Man’s World’. Wij vrouwen kunnen niet wachten totdat deze collectie uitkomt!

Internationale vrouwendag staat ieder jaar op 8 maart in het teken van de strijdbaarheid en de solidariteit van vrouwen. Dit meestal aan de hand van een thema, wat dit jaar vrijheid is. In 1958 Reebok is opgericht in Engeland door twee broers. Joe Foster en Jeff Foster om precies te zijn. Reebok is opgericht om een familie traditie voor te zetten, hun opa had namelijk in 1895 een soortgelijk bedrijf gelanceerd genaamd ‘JW Foster’.

Reebok ‘It’s A Man’s World’ collectie | Details

Deze collectie bestaat uit 5 sneakers. Het thema ‘It’s A Man’s World’ is met dik gedrukte letters op de sneakers geschreven en vervolgens doorgestreept. De sneakers zijn gemaakt van klassiek leer. Verder is de colorway van de sneaker neutraal gebleven. De sneakers zijn namelijk wit en zwart gemaakt. Op de witte colorway is de streep oranje van kleur, bij de zwarte colorway is de streep gewoon zwart.

Deze collectie is uitgebracht op zondag 1 maart, precies een week voor nationale vrouwendag. Helaas is deze release op dit moment niet beschikbaar in Europa. Voor meer informatie over aankomende sneaker releases kun je onze releasekalender in de gaten houden. Oja en volg ons ook op social media om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws!

Images by Reebok