Skip to content
Upcoming

Recap Sneakerness Amsterdam 2018

22 mei 2018 15:59
Recap Sneakerness Amsterdam 2018

Zaterdag 19 en zondag 20 mei 2018 was het zover, Sneakerness Amsterdam 2018. Het werd gehouden in de Kromhouthal. Op zaterdag van 12:00 tot 18:00 en zondag tot 17:00 kon je op zoek gaan naar jouw holy grail. Ook kon je er genieten van muziek, lekker eten en gezelligheid. Natuurlijk konden wij, van Sneakerjagers, dit niet missen! Daarom hebben wij voor jullie een recap met wat foto’s. Scroll snel verder om alles te zien.

Het thema van dit jaar was “1 of 1”. De cultuur van super exclusieve sneakers, ontworpen door de meest loyale klanten van het merk Nike. Een kunstvorm die wordt gefaciliteerd door het merk, maar ook een ambacht die wordt beoefend door professionele vakmannen die hun eigen Bespoke-ateliers runnen, zonder ondersteuning van het merk Nike. Daarom waren er meerdere sneakers speciaal gemaakt voor afgelopen weekend. Die stonden is een speciale wand.

 

Ook waren er een paar customizers aanwezig waaronder ook CustomsbyBB. Zij verft zelf sneakers met de hand om zo een heel uniek paar te creëren. Deze zijn te koop via haar website. Vaak worden er maar weinig paar gemaakt van een colorway..wat logisch is aangezien het met de hand gemaakt is.

  

De meest hyped sneakers van de laatste tijd kon je daar natuurlijk ook vinden en kopen. Wel voor een duurdere prijs dan retailprijs natuurlijk, omdat ze zo gewild zijn. Bijvoorbeeld de Sean Wotherspoons en de Air Max 1 Animal. Die kon je bij de meeste stands wel vinden.

En natuurlijk het belangrijkste van het event: een supergroot assortiment aan sneakers. Shops en particulieren vanuit de hele wereld stonden met een stand om het publiek een ruime keuze aan sneakers te bieden. De prijzen konden variëren van €50 tot wel €2000.

We hopen dan ook dat jij hebt genoten afgelopen weekend. En heb je er niet bij kunnen zijn, kun je nog even genieten van de foto’s. Thanks Sneakerness voor dit toffe weekend!