Skip to content
Editorial

Recap Patta x Nike Air Max 1 In-store Release

11 oktober 2021 20:00
Recap Patta x Nike Air Max 1 In-store Release

Afgelopen vrijdag 8 oktober 2021 vond de in-store release plaats van de langverwachte Patta x Nike Air Max 1 ‘The Wave’. Wij van Sneakerjagers waren erbij en hebben een kleine recap gemaakt van de release.

patta x nike

In-store Release

Vanaf 08:00u ’s ochtends was het toegestaan om een rij te vormen tegenover de Patta winkel om een paartje te scoren van de geliefde ‘The Wave’ collab. Al vroeg stond het bomvol in Amsterdam omdat de in-store release een FCFS event was, wat betekend First Come, First Served. Ook was de winkel van Patta omgetoverd in het ‘The Wave’ thema.

patta x nike
patta x nike
patta x nike

Ondanks dat het superdruk was is de release vrij rustig verlopen. Dit kwam ook mede door het goede beleid van Patta en de strenge regels die van te voren werden gedeeld via Social Media. Zo mocht je bijvoorbeeld niet campen van te voren, maar ook niet om voor achten al een rij te vormen, zoals we net al zeiden.

patta x nike

Ook werd de online Patta x Nike Air Max 1 online gedropt via patta.nl. Hier werd om 13:00u ’s middags online een First Come, First Served release gehouden die goed was aangepakt. Het was namelijk lastig voor bots om erdoor heen te komen dankzij de beter beveiligde captcha, waardoor het “makkelijker” werd om een paartje te scoren voor mensen die het zonder bot proberen.

patta x nike
patta x nike
patta x nike

Het zag ernaar uit dat ook veel mensen een W te pakken hadden, wat al dat wachten van vele mensen beloonde. Ze liepen allemaal met een rode tote bag van Patta met hierin een paartje, een bracelet en een poster. Helaas waren er ook mensen die een L te pakken hadden, maar dat hoort er allemaal bij!

Vrijwel iedereen die in de rij stond had natuurlijk ook zijn mooiste paartje sneakers aangetrokken om te showen. Hieronder zetten we enkele pareltjes op een rijtje voor jou!

Patta x Nike

patta x nike
patta x nike

Vrijdag 15 oktober 2021

Al met al een mooie dag voor de meeste om niet te vergeten. Stond jij nou in de rij en is het je niet gelukt om een paartje te bemachtigen? Zonde, maar wees niet getreurd, want deze week maak jij weer kans op een paartje! Op vrijdag 15 oktober 2021 zal de Patta x Nike Air Max 1 ‘The Wave’ online releasen bij Nike en verschillende retailers.

Echter zullen deze releases geen FCFS release zijn, maar raffles. Bij een raffle moet je je van te voren inschrijven om mee kans te maken op een paartje. Vervolgens krijg je een bericht waarin staat of je wel/niet geselecteerd bent om een paartje te bestellen. Ben jij benieuwd bij welke retailers je kan inschrijven voor de raffle? Check het via onze Releasekalender. Hier vind je alle nodige informatie over raffles waar je je momenteel kan inschrijven.

Dus op vrijdag 15 oktober 2021 zal de Patta x Nike ‘The Wave’ samenwerking releasen via verschillende retailers door middel van een raffle. Aarzel niet te lang en schrijf je in bij veel raffles, zodat je meer kans maakt op een paartje. Houd het allemaal de komende dagen via onze Releasekalender in de gaten, zodat jij geen raffle mist. Vergeet daarnaast ook niet om Sneakerjagers te volgen op Instagram, Facebook en Twitter voor de laatste updates.

patta x nike
patta x nike

Patta x Nike Air Max 1 'Monarch' - The Wave

DH1348-001 · Prijs vanaf €162,-

Naar alle aanbieders
patta x nike