Skip to content
Brand

Nieuw op Sneakerjagers: Recap Amersfoort

28 mei 2020 13:43
Nieuw op Sneakerjagers: Recap Amersfoort

Me trots introduceren wij van Sneakerjagers onze nieuwe sneaker-partner: Recap Amersfoort. De inmiddels twintig lentes jonge winkel is gevestigd in Amersfoort en streeft naar het neerzetten van een unieke, persoonlijk geselecteerde, collectie. 

Bij Recap Amersfoort staat het principe ‘huishoudelijke gezelligheid’ hoog in het vaandel. Zo ontvang je bij binnekomst van de winkel (die trouwens gevestigd is op de Riddergang bij het Sint Jorisplein in Amersfoort) persoonlijke service. Naast de fysieke winkel hebben ze ook een webshop. Speciaal voor jullie hebben we een selectie Sneakerjagers-picks gemaakt van Recap, om onze samenwerking te vieren.  Maar buiten deze sneaker is het zeker de moeite waard om eens rustig het assirtiment van Recap door te nemen, dat doe je hier!

Ben jij opzoek naar nog meer sneakers? Check dan nu de Sneakrjagers Releasekalender. Hier vind je het meest complete overzicht van alle sneakers die nog uit moeten komen. Je checkt hier ook de meest hyped sneakers, waar je ze kunt kopen en wat ze kosten. 


Recap

adidas Stan Smith Wit

M20324 · Prijs vanaf €49,-

Naar alle aanbieders

Recap

Asics Lyte Classic

1191A333-100 · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders

Recap

New Balance CM997HEY

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Recap

adidas Falcon 'Ecru Tint'

EF1964 · Prijs vanaf €103,-

Naar alle aanbieders