Skip to content
Upcoming

Re-stock voor de Air Jordan 1 ‘Not For Resale’ op 15 december

11 december 2018 11:22
Re-stock voor de Air Jordan 1 ‘Not For Resale’ op 15 december

In de ‘Weak Of the Ones’ dropte er iedere dag een Air Jordan 1 en zo dropte ook de Air Jordan 1 High ‘Not For Resale’ die week. Veel mensen grepen ernaast, maar nu is er een tweede kans!

De Air Jordan 1 ‘Not For Resale’ is een van de meest gehypte Air Jordan sneakers van het afgelopen jaar. Deze sneaker die juist ‘anti’ resell moet zijn is misschien wel de meest doorverkochte sneaker door resellers.

De sneaker heeft een wit/rood met zwarte colorway. Het tofste aan de sneaker zijn de details. Wat het meeste opvalt is de tekst op de midsole: NOT FOR RESALE. Teksten op de midsole zagen we al een tijd bij de Nike X Off-White collabs. Dat de sneaker gedragen moet worden, wordt extra benadrukt door alle tekst op de sneaker. Op de neus staat de tekst ”PLEASE CREASE”. Op de hiel staat de tekst ”NO PHOTOS” en verder staan aan de binnenkant de teksten: ”WEAR ME”, ”SORRY THIS PAIR IS NOT NUMBERED” en ”GENERAL RELEASE”.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Air Jordan 1 High ‘Not For Resale’

Voor meer details en een een betere blik op de sneaker check je onze unboxing:

Releasedatum: 15.12.2018
Prijs:
€159,-
Colorway:
Sail/Black/Varsity Red
Stylcode:
861428-106
Raffles:

Footdistrict
Sneakersnstuff
End Clothing
Solebox (Instore Release)